Shock!

április 25.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Devildriver: új dal, jövő héten új lemez, augusztusban Székesfehérvár

0319devildriverMájus 13-án jelenik meg a Napalmnál a kaliforniai Devildriver új albuma, a Trust No One. A Mark Lewis producerkedése mellett, két új taggal készített lemezről most meghallgatható a My Night Sky című dal, és Dez Fafaráék az idei FEZEN-en is fellépnek majd.

Jövő pénteken, Trust No One címmel jelenik meg a Devildriver új nagylemeze. A zenekarban két új tag is debütál Neal Tiemann gitáros és Austin D'Amond dobos személyében, akik Jeff Kendrick, illetve John Boecklin posztját örökölték meg Dez Fafara mellett. A némileg átalakult felállású banda Los Angelesben, a Seahorse Sound stúdióban dolgozott Mark Lewis producerrel és Jason Suecof hangmérnökkel. A csapat felállása egyébként továbbra is mozgásban van, a Wayne Static szólóbandájából ismert Diego Ibarra személyében új basszert igazoltak le a turnékra, miután Chris Towning, aki a legutóbbi, 2013-as Winter Kills lemezen játszott, távozott a fedélzetről.

devildriver_cA lemezre az alábbi dalok kerülnek fel:

01. Testimony Of Truth
02. Bad Deeds
03. My Night Sky
04. This Deception
05. Above It All
06. Daybreak
07. Trust No One
08. Feeling Ungodly
09. Retribution
10. For What It's Worth

A banda a Hatebreed, a Devil You Know és az Act Of Defiance társaságában kezdte meg a koncertezést áprilisban Észak-Amerikában, majd nyáron természetesen Európa következik. Az újabb magyarországi fellépés Székesfehérváron, a FEZEN-en lesz. További részletek itt.

 

Hozzászólások 

 
+1 #2 Vox 2016-05-08 07:59
A Daybreak nekem olyan, mintha a Winter Kills-ről maradt volna le, a My Night Sky viszont elég semmilyen. Bizakodom, mert annyira nem rosszak az előjelek, mint az új Volbeat esetében, viszont ott van bennem a félsz, hogy tényleg megsínylették J. Boecklin és J. Kendrick kiválását (főleg az előbbiét).

John Miller nem akarna visszatérni?
Idézet
 
 
+1 #1 Sárvári Gábor 2016-05-07 19:36
A Daybreak ahogy tetszett ez annyira untat. Remélem az album azért jó lesz! Bízok benne hogy az előzőnél jobban sikerül.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Iron Maiden - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Cloudscape - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Slayer - Tokaj, Hegyalja Fesztivál, 2011. július 15.

 

Magma Rise - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Mercenary - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

ZZ Top - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2009. október 15.