Shock!

április 26.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Depresszió: thriller-klip és Amíg tart jubileumi buli

A Pixel Film stábjával, a Jancsó-filmek Kapájaként is ismert Mucsi Zoltán főszereplésével készítette el új videoklipjét a Depresszió. A zenekar egész nyáron turnézik, augusztus végén pedig egy speciális bulival emlékeznek meg az Amíg tart lemez megjelenésének tízéves évfordulójáról.

„Bár ez már a zenekar tizenhatodik klipje, mégis most először készítettünk lírai, finomabb hangvételű dalhoz kisfilmet", mondja a csapat. „Azon túl, hogy a Jön a reggel a tavaly megjelent, Vízválasztó című lemezünk egyik legnépszerűbb dala, jól érzékelteti, hogy miért döntöttünk két és fél évvel ezelőtt, Pálffy Miklós, azaz Soda személyében egy sampleres, billentyűs bevétele mellett. Zenei téren új kapukat nyitott meg előttünk a bővítés. Mivel a dal sem egy banális közhelyeket puffogtató ballada, ezért a klipet sem így képzeltük el."

A zenekar csavaros forgatókönyvű thrillert álmodott meg a Tokay Péter által vezetett Pixel Filmmel közösen, amelynek főszerepére Mucsi Zoltánt kérték fel. „Ugyan egy minimális zenélős rész is helyet kapott a videóban, de alapvetően szereplőkként jelenünk meg. Mivel nem vagyunk színészek, ezért profik bevonására volt szükségünk, hogy működjön a story. Amikor felvetődött a kérdés, hogy kit látnánk szívesen ebben a szerepben, egyből mindenkinek Mucsi Zoltán neve ugrott be. Nagy megtiszteltetés számunkra, hogy igent mondott a felkérésünkre, és óriási élmény volt vele dolgozni. A kisfilm női főszereplője, Rárósi Anita is remek alakítást nyújtott." A videoklip több hónapig tartó előkészületek után, 18 óra alatt forgott le a budapesti Dürer Stúdióban, valamint a szombathelyi Sunset Motelben.

A Depresszió jelenleg is turnézik: a Vízválasztó Turné teltházas őszi és tavaszi szakasza után a zenekar a nyáron is folytatja az országjárást. A „hagyományos" koncertek mellett két extra bulira is készül a csapat. „Szeptember 16-án látogatunk el először Londonba, ahol egy best of műsoros klubkoncertet adunk majd. A másik speciális eseményünk a 10 Éves Az Amíg Tart Exkluzív Koncert lesz, ahol a közönség kívánságának eleget téve eljátsszuk a zenekar számára áttörést hozó lemez teljes anyagát, valamint a legnagyobb kedvenceket augusztus 24-én a Dürer Kert Szabadtéri színpadán."

Vízválasztó Turné 2012 Nyár

06.23. Verpelét - Bor-Rock Fesztivál
06.30. Sopron - Volt Fesztivál
07.05. Velence - EFOTT
07.11. Pécs - Rockmaraton Fesztivál
07.14. Zirc - XXII. Zirci Buli (INGYENES!!!)
07.20. Tokaj - Hegyalja Fesztivál
07.22. Körmend - AlterRába Fesztivál
07.27. Csorna - Veréb Fesztivál
07.28. Debrecen - Campus Fesztivál
08.04. Székesfehérvár - FEZEN
08.18. Nagyudvarnok (SK) - Rockfeszt
08.19. Balatonszemes - Zorall Sörolimpia
08.24. Budapest Dürer Kert Szabadtér (10 éves az Amíg tart exkluzív koncert Az áttörést jelentő lemez összes dalával és a legnagyobb kedvencekkel)
09. 15. London - The Purple Turtle

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Slayer - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Heathen - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Muse - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 15.

 

Wackor - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.

 

Wackor - Budapest, Kultiplex, 2005. október 8.

 

Wackor - Budapest, Wigwam, 2005. március 18.