Shock!

április 25.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Depresszió: tavasszal pörgés, ősszel új lemez

Több mint négy hónap szünet után országos turnéval és különleges DVD kiadvánnyal tér vissza a színre a Depresszió márciusban. A nagysikerű tavalyi jubileumi országjárás és az öt zenekart felvonultató Royal Flush fesztiválturné után az egyik legnépszerűbb magyar rockzenekar hosszabb koncertszünetre vonult, mivel három év után elkezdődtek az új album előkészületei.

A hatodik lemez dalai mára elnyerték végleges formájukat, és készen állnak a szeptemberi megjelenésre. Szeptember persze még messze van, a rajongók mégsem szenvednek hiányt új kiadványban: március 7-én ugyanis napvilágot lát a zenekar 10 éves jubileumi Petőfi Csarnokos bulijának felvétele. A Depresszió eddigi leglátványosabb koncertjét tartalmazó DVD díszcsomagolásban kerül a boltokba, továbbá ajándék turnéplakáttal is megvásárolható lesz az újságárusoknál. „A korábbi két DVD-nk is remek hangulatú és látványos koncerteket örökített meg, de ez a buli még a szokásosnál is nagyobb volt", nyilatkozta Halász Ferenc, a csapat frontembere. „Valódi ünnepi hangulat jellemezte az egész estét, amit ez a felvétel nagyon jól ad vissza, így ezt a rengeteg felszabadult energiát is sikerült belepasszírozni a kiadványba. Méltó módon ünnepeltük a 10. születésnapunkat."

A hosszú szünet és a DVD megjelenése után indul az országjárás is. A csapat tagjai március 13-tól felfrissülve térnek vissza a koncerttermek deszkáira, melyek között nem csak hazai állomások szerepelnek. „Nagyon várjuk már, hogy újra találkozzunk a rajongókkal. A tavaszi turnén a legismertebb dalok mellett számos régen játszott közönség kedvencet is előveszünk majd. A turné március 13-án startol Gödöllőn, és jó pár különleges állomása is lesz. Már évek óta nem tudtunk eljutni a felvidékre, és március 19-én végre lehetőségünk lesz játszani Csallóközcsütörtökön, a felvidéki Phoenix zenekar társaságában. Különleges állomás Svájc is. Először játszunk az országban, nagyon kíváncsiak vagyunk a fogadtatásra, bár a helyi szervezőknek köszönhetően már kiépült egy szép rajongóbázisunk ott is. Végül még egy érdekesség: a szokásostól eltérően Budapesten nem a Petőfi Csarnokban, hanem a Zöld Pardonban lesz a turné legnagyobb állomása!"

A 2011-es Tavaszi Turné:

03.13. Gödöllő - Trafo Club
03.19. Csallóközcsütörtök (SK) – Kultúrház
03.25. Körmend - Kulturális Központ
03.26. Sopron - Hangár Music Garden
04.01. Kiskunfélegyháza - Rocktár
04.02. Székesfehérvár - Fezen Klub
04.09. Szolnok - Metál Liget
04.15. Dunakeszi - VOKE József Attila Művelődési Központ
04.16. Pécs – Zion
04.23. Winterthur(CH) - Gaswerk / Svájc
05.07. Jászboldogháza – Motoros találkozó
05.12. Miskolc – Egyetemi Napok
05.17. Budapest – Zöld Pardon
05.21. Békéscsaba – Tégla Közösségi Ház / Rockerek.hu Fest

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anthrax - Budapest, Budapest Park, 2013. július 30.

 

Eric Martin - Budapest, PeCsa Music Café, 2013. március 9.

 

Rise Against - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Roger Waters - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 22.

 

Mercenary - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Wisdom - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 14.