Shock!

április 27.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Demons & Wizards: nyilvános az idei turnéfelállás, jön az első két lemez remaszterizált kiadása

Május 31-től ismét koncertezni kezd a Demons & Wizards. Hansi Kürsch és Jon Schaffer most nyilvánosságra hozta a zenekar aktuális koncertfelállását.

0529demons

Idén ismét aktivizálja magát a régóta pihenő Demons & Wizards, amelyben az Iced Earth főnöke, Jon Schaffer, illetve a Blind Guardian vezetője, Hansi Kürsch egyesítette erőit. A zenekar már dolgozik harmadik nagylemezén, amely előreláthatóan valamikor 2020-ban jelenhet meg. A Demons & Wizards aktuális turnéja május 31-én startol Saarbrückenben, és nyáron többek között a Wacken Open Airen, a Graspopon és a Hellfesten is fellépnek majd. Schaffer és Kürsch most azt is nyilvánosságra hozta, kikkel állnak majd színpadra a bulikon: a szólógitáros Jake Dreyer (Iced Earth, Witherfall) lesz, a basszer Marcus Siepen (Blind Guardian), a dobos Fredrik Ehmke (Blind Guardian, Sinbreed), a billentyűs pedig Joost Van Den Broek (After Forever, Ayreon).

A projekt annak idején két jól sikerült albumot hozott ki, a 2000-es Demons & Wizardsot és a 2005-ös Touched By The Crimson Kinget. Ezek Chris „Zeuss” Harris által remaszterelt változata június 7-én jelenik meg a Century Mediánál, és alább, a Heaven Denies révén máris bele lehet hallgatni, hogy szól majd a friss változat. A csapat pár exluzív stúdiós videót is közzétett.

 

Hozzászólások 

 
#1 P 2019-05-29 14:51
Érdekes, spotify-on már vagy egy hónapja fent van a remaster edition.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Within Temptation - Budapest, PeCsa Music Hall, 2014. március 14.

 

Testament - Budapest, Zöld Pardon, 2013. június 24.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2012. július 11.

 

After All - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Die Hard - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Amorphis - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.