Shock!

április 30.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Deicide: félig már elkészült az új album

Már nagyban dolgozik új albumán a floridai Deicide legénysége, akik hamarosan ismét Budapesten koncerteznek. Glen Bentonék Jason Suecof producerrel láttak neki a felvételeknek a sanfordi AudioHammer stúdióban, és a ritmustémákat már teljes egészében rögzítették is az anyaghoz.

„Az utóbbi hónapban Jason Suecoffal készítettünk felvételeket az AudioHammerben”, mondja a munkálatokról Glen Benton. „Már rögzítettük az összes ritmustémát, a többit pedig majd akkor fejezzük be, ha visszatértünk Európából.” A Deicide új, sorrendben tizenegyedik stúdióalbuma valamikor 2013 végén jelenhet meg, a kiadó a Century Media lesz. A zenekar mostani felállásában Benton és Steve Asheim dobos mellett Jack Owen és Kevin Quirion gitározik.

Jó hír, hogy a The End Of The World Tour 2013 körút keretében a Deicide március 7-én ismét Budapesten koncertezik. A csapat visszatérő vendég Magyarországon, a fővárosban utoljára 2010-ben, a Metalfesten játszottak, azóta azonban megjelent egy új nagylemezük is To Hell With God címmel, amelynek kiadását 2011-ben egy hegyaljás fellépés is követte. A Kék Yukban Bentonék mellett ott lesz még a norvég black metalos Arvas, a francia deathster Sweetest Devilry és a Destinity, egzotikumként pedig a nevében egyiptomi, de tagságában indonéz (!) Karnak is.

A pontos részletek itt.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Orphaned Land - Budapest, Club 202, 2013. október 4.

 

Volbeat - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. június 18.

 

Slayer - Tokaj, Hegyalja Fesztivál, 2011. július 15.

 

K3 - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Die Hard - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2007. július 11.