Shock!

április 20.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Death: itt az új The Sound Of Perseverance borító

Február 21-én kerül a boltokba a Death hetedik albumának új kiadása. Az eredetileg 1998-as The Sound Of Perseverance-ről eddig is tudni lehetett, hogy minden szempontból újragenerálozták, de most már az eredeti tervező, Travis Smith által alkotott friss borítót is nyilvánosságra hozták.

A The Sound Of Perseverance a Relapse Records hivatalos 2011-es Death újrakiadás-sorozatának első darabja: a Death utolsó albuma remaszterizált változatban lát majd napvilágot, de ennél is sokkal izgalmasabb, hogy dupla CD-n, egy teljes lemeznyi eddig kiadatlan demóval megbónuszolva jön ki. A kiadvány deluxe verziója pedig nem egy, hanem egyenesen két bónuszdiszket rejt majd, mindkettőn eddig sosem hallott Death felvételekkel. A kiadó hamarosan nyilvánosságra hozza, pontosan mi is kap majd helyet a lemezen.

Az új The Sound Of Perseverance emellett többet mutat majd az eredeti grafikai tervekből is, és az oldalt látható újrahúzott, kiegészített artworkhöz extraként Travis Smith is kiegészítő jegyzeteket írt. Ugyanígy exkluzív jegyzetekben emlékszik majd meg a lemezről és készítésének körülményeiről Shannon Hamm, a Death akkori gitárosa, és természetesen sosem látott fotók is bekerülnek majd a bookletbe. Vagyis a Relapse koncepciója egészen hasonlatos a novemberben újrakiadott Control Denied lemeznél követett elképzelésekhez. Arról egyelőre nincs hír, hogy mikor jelenhet meg az 1999-es The Fragile Art Of Existence utódja, de állítólag közeleg az időpont, és 2011-ben elérkezik a több mint egy évtizede várt dátum. Az azonban már biztos, hogy a '98-as album újrakiadását 2011 folyamán több Death mestermű újraálmodott változata is követi majd. A sorrend és a pontos lista egyelőre még nem ismert.

Richard Christy, az utolsó Death felállás és a Control Denied dobosa a Shock!-nak adott tavalyi interjújában a The Sound Of Perseverance készítéséről is beszélt.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Nickelback - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. november 8.

 

Motörhead - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Die Krupps - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Mercenary - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Helloween - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Wackor - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.