Shock!

április 25.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Death/doom vonalról érkezett a Forbidden új dobosa

A San Francisco-i Forbiddennek szeptemberben egy komplett Európa-turnét – így egy magyar bulit – kellett lemondania Mark Hernandez dobos bizonyos személyes problémái miatt. Az ütős azóta ki is került a Bay Area egyik legkultikusabb bandájából, helyére pedig a November's Doomban és az Ava Inferiben bizonyított Sasha Horn ült be.

Miután kiderült, hogy a Forbidden dobost keres, a bandát természetesen elárasztották a jelentkezők demófelvételei. Craig Lociceróék végül kilenc emberre szűkítették le a végső kört, és ebből a kilenc dobosjelöltből választották ki végül Sashát. „Újabb szintre emelt minket", mondja a döntésről Locicero. „Amikor elkezdte játszani az Infinite-et, mindannyian egymásra néztünk, és alaposan kikerekedett a szemünk! Valami olyasmi volt ez, amit Russ (Russ Anderson énekes) és én egészen kölyökkorunk, vagyis azóta nem éreztünk, hogy Paul Bostaph 1986-ban először játszott velünk! Egyből működött közöttünk a kémia, legyőzhetetlennek tűnt az egész... Utána eljátszottuk még a Forsaken At The Gatest is, további dalokra pedig nem is volt szükség, totálisan megpadlóztunk. Konkrétan néhányunknak még a kezei is remegtek, és ez elég sokat elárul!"

Craig szerint a zenekar nem kíván túl sokat hezitálni az új anyag, a remekül sikerült tavalyi Omega Wave utódja előtt. „Most, hogy ismét teljes a csapat, azzal a bizonyossággal kezdhetjük meg a munkát az új lemezen, hogy megint van valami különleges a tarsolyunkban. Bostaph-hoz, Jacobshoz (Steve Jacobs), Hernandezhez és Hoglanhez (Gene Hoglan) hasonlóan Sasha is hamar kivívja majd a rajongóink szeretetét és elismerését."

Azt sajnos egyelőre nem tudni, mikor pótolja a Forbidden az elmaradt európai bulikat.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Peter Gabriel - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. május 6.

 

Lillian Axe - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Marty Friedman - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Symphony X - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Winger - Budapest, A38, 2009. december 9.

 

Wackor - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.