Shock!

április 19.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Deadlands: egy dalban Shermann, Denner, Wead és LaRocque

A héten, egész pontosan február 22-én jelenik meg a sacramentói Deadlands bemutatkozó albuma, az Evilution, ami egyrészt azért is érdekes, mert a csapat frontembere a Vicious Rumorsból ismerős Brian O'Connor, másfelől pedig olyan vendégek bukkannak fel rajta, mint Hank Shermann, Michael Denner, Mike Wead, Andy LaRocque, Glen Alvelais és Steve Smyth.

Már megtekinthető az első videóklip a sacramentói Deadlands február 22-én esedékes debütáló lemezéről, az Evilutionről, amelyet a Machine Head és a Testament klipjein is dolgozott Mike Sloattal forgattak a kaliforniai metalosok. A Juan Urteaga (Machine Head, Hatriot) által kevert és maszterelt teljes nagylemezt a Massacre kiadó gondozza, és ugyan tavaly már kijött a Molten Metal kiadónál, akkor szinte semmilyen feltűnést nem keltett a pocsék terjesztés és a reklámozás hiánya miatt.

A Deadlands énekese az a Brian O'Connor, aki 1997-től 1999-ig, majd 2001-től 2005-ig állt az egyik legpatinásabb amerikai power metal fogat, a Vicious Rumors élén. Társai Michael J. Gardner és Kevin Rohr gitárosok, Steve „Dedbass" Northam basszer és Danny Sablan dobos, az albumon pedig illusztris vendégek bukkannak fel. A The Final Solution dalban például a Mercyful Fate-ben megfordult mindhárom szólógitáros játszik egy jót, vagyis Hank Shermann, Michael Denner és Mike Wead egyaránt odateszik benne magukat, de ha ez még mindig nem lenne elég, a King Diamond mellől ismert Andy LaRocque és Claudeous Creamer (Serpent & Seraph, Dragonlord) is penget a dalban. A Path We've Chosen című szerzeményben pedig Glen Alvelais (Forbidden, Testament) és Steve Smyth (Nevermore, Forbidden, Testament) a vendég. Egyedül azt sajnálhatjuk, hogy a klip nem ezek valamelyikére, hanem a banda névadó dalára készült...

A dallista az alábbi:

01. Pandemic Genocide
02. Deadlands
03. Ground And Pound
04. Final Solution
05. She's On Fire
06. Asphyxiate The Masses
07. Path We've Chosen
08. Gone Wrong
09. Legions Of The Damned
10. Shed My Skin
11. The Last In Line (DIO feldolgozás)

 

Hozzászólások 

 
-1 #1 the raven 2013-02-20 09:27
Hát jobb,mint a Bring me the horizon.....
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

Slipknot - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Peter Gabriel - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. május 6.

 

Queensryche - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Marty Friedman - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Megadeth - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Muse - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 15.