Shock!

augusztus 21.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés
Shockmagazin

Dave Lombardo nélkül is továbbmegy a Philm

Noha a Philm minden szempontból Dave Lombardo köré épült, két társa, Gerry Nestler énekes/gitáros és Pancho Tomaselli basszer a dobos nélkül is folytatja az év elején jegelt bandát. A trió új dobosa Anderson Quintero.

philm_k2015_02

Januárban beszüntette tevékenységét a Philm, Dave Lombardo, Gerry Nestler és Pnacho Tomaselli kísérleti poszt-punk/hardcore/jazz/atmoszférikus/satöbbi projektje, és úgy tűnt, ennyi volt, hiszen a trió Lombardo csapataként élt a köztudatban, és ő is ezt a látszatot erősítette akkori megnyilvánulásaiban. Ehhez képest a zenekar most ismét aktivizálta magát egy venezuelai születésű dobossal, Anderson Quinteróval, és szeptember 20-án mutatkoznak be először élőben a hollywoodi Whisky A Go-Góban. „Mit is mondhatnék?”, így Nestler. „A végzetünkről szóló híreket nagyban eltúlozták. Dave januárban azt mondta: nem kilépett a Philmből, hanem véget vetett a zenekarnak. Nos, Panchóval úgy döntöttünk, nélküle is folytatjuk, csakúgy, mint előtte, hiszen Dave a Philm eredeti változatában sem játszott, igaz, az első lemezünket még Kkleq Muzzil néven adtuk ki 2002-ben. Szóval a Philmnek nincs vége, élünk és virulunk! Anderson elképesztően jó dobos, ismét megfiatalította a csapatot, és zenekarként új távlatokat nyitott előttünk.”

A zenekar máris készíti harmadik lemezét, amelynek jelenleg a keverése folyik. Egyelőre nem tudni, pontosan mikor jelenhet meg a Harmonic és a Fire From The Evening Sun utódja, mint ahogy az sem világos, hogy teljesen új témákat vettek-e fel most, vagy lesznek rajta még Lombardóval összerakott ötletek is.

A Philm tavaly ősszel Budapesten is elementáris erejű koncertet adott.

 

Hozzászólások 

 
+1 #2 Doktorúr 2016-09-17 21:22
Ezzel vége a brigádnak. Rosszindulat nélkül mondom, de Lombardo adta a fő vonzerőt, nélküle karcsú lesz a mutatvány.
Idézet
 
 
+4 #1 LiliMiciPanniSári 2016-09-16 14:58
a Ph(f)ilm forog tovább
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Treatment - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Nickelback - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. november 8.

 

Nitzer Ebb - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Destruction - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Amorphis - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Poisonblack - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.