Shock!

április 25.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Dave a világ öt legjobb extrém dobosának egyike”

Obsideo címmel jelenik meg a Candlelight gondozásában a holland Pestilence új nagylemeze. A lemez Patrick Mameli énekes/gitáros szerint az emberi lélek útjáról szól majd, és immáron a dallistája is nyilvános.

A holland Pestilence új, sorrendben hetedik albumának felvételei februárban kezdődtek meg, és a munkálatokat Mameli felügyeli producerként is. A csapat legutóbbi stúdióprodukciója 2011-ben jött ki Doctrine címmel, de az akkori felálláshoz képest már csak Mameli és Patrick Uterwijk szólógitáros játszik a Pestilence-ben, hiszen Jeroen Paul Thesseling basszer és Yuma van Eekelen dobos tavaly februárban kilépett. A dobtémákat ezúttal az ausztrál Psycropticból ismert Dave Haley játssza fel a lemezre, a basszer pedig Georg Maier. „Dave a világ öt legjobb extrém dobosának egyike, és a tehetsége olyan új szintekre juttatta el a Pestilence-et, ahová egyébként biztosan nem tudtunk volna elérni”, mondja Mameli. „Georg Maier fiatal és roppant tehetséges, biztos, hogy sokan megdöbbennek majd a játékán. Ráadásul mindkét srác abszolút a földön áll mindkét lábával, rendkívül könnyű veéük együtt dolgozni.”

A dallista az alábbi:

01. Obsideo
02. Soulrot
03. Transition
04. Necromorph
05. Laniatus
06. Distress
07. Superconcious
08. Aura Negative
09. Saturation
10. Displaced

A Pestilence 2008-ban csaknem másfél évtizednyi szünet után tért vissza a színre, és azóta két nagylemezt jelentettek meg, az első ezek közül a Resurrection Macabre volt 2009-ben.

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

King 810 - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Leander Rising - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. február 7.

 

Slayer - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

ZZ Top - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2009. október 15.

 

Watch My Dying - Budapest, Süss Fel Nap, 2005. február 8.

 

Wackor - Budapest, Wigwam, 2005. március 18.