Shock!

április 28.
vasárnap
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

DarkSide: könyvkiadónak írta új dalát a Sepultura

0827sepuNagyban készül jubileumi turnéjára a Sepultura, amelynek keretében Magyarországot is érintik. Június elején a zenekar egy ünnepi kislemezzel jelentkezik, most azonban egy ettől független új számot is közzétettek DarkSide címmel.

A DarkSide nevű brazil könyvkiadóval közös együttműködés gyümölcse a Sepultura újonnan bemutatott, hasonnevű dala, amelyet alább meg is lehet hallgatni. A céggel először Andreas Kisser került kapcsolatba a bandából, aki két éve előszót írt a kiadó egyik könyvéhez, amely a Black Sabbathról szólt, és a hangzatos Destruição Desencadeada címet viselte. Kisser szerint a szóban forgó új dalt is az irodalom sötétebbik oldala inspirálta, de hogy ez konkrétan mit jelent, azt egyelőre még nem fejtették ki.

A zenekar június 5-én új kislemezzel is jelentkezik. A Sepultura Under My Skin című kiadvány a banda fennállásának harmincadik évfordulóját hivatott megünnepelni, és az Under My Skin című dal mellett mindössze a Kairos koncertfelvétele kerül fel rá. Szintén az évforduló jegyében kezdi meg a koncertezést a zenekar májusban, Észak-Amerikában, ahol a Destructionnel és az Arsisszal játszanak, majd ezután Európát is bejárják a nyáron. Ennek keretében július 21-én Budapesten, a Barba Negra Trackben is ismét fellépnek, és a műsorban számos olyan dal felbukkanása is várható, amelyeket egyébként nem igazán szoktak élőben játszani. További információk itt.

A Sepultura legutóbbi lemeze 2013-ban jött ki The Mediator Between Head And Hands Must Be The Heart címmel, a zenekar az azévi Rockmaratonon is fellépett.

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anneke Van Giersbergen - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Overkill - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

ZZ Top - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2009. október 15.

 

Whitesnake Tribute Band - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. május 4.

 

Wendigo - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 11.

 

Wackor - Budapest, Wigwam, 2005. március 18.