Shock!

április 26.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Danny Worsnop nélkül megy tovább az Asking Alexandria

1025dannyAlapvető változás következett be a brit Asking Alexandriában: Danny Worsnop énekes, aki az utóbbi időben Weareharlot nevű saját bandájával is nyomul, elhagyta a fedélzetet. A zenekar ugyanakkor nélküle is folytatja.

„Nehéz szívvel kell bejelentenem, noha biztos vagyok benne, hogy számotokra sem lesz meglepetés: Danny úgy döntött, távozik az Asking Alexandriából, hogy egyéb zenei elképzeléseit valósítsa meg”, tette közzé Ben Bruce gitáros, a csapat főnöke. „Mielőtt elveszítenétek a lelki nyugalmatokat, és azt hinnétek, itt a vég, leszögezem: én, James, Cam és Sam az elejétől kezdve benne vagyunk ebben a dologban. Imádjuk az Asking Alexandriát, imádunk minden rajongót és családtagot szerte a világon, és mint minden családban, nálunk is vannak mélypontok és csúcspontok, jó idők és nehéz idők. Egy család azért van, hogy a legsötétebb időszakaidban is támogasson és segítsen. Mindig ott állunk majd mellettetek, srácok, és most az egyszer mi kérünk titeket, hogy segítsetek: legyetek ti az erőnk, és azok, akikre támaszkodhatunk ebben a helyzetben. Az Asking Alexandria nem lassít: keményebben turnézunk majd, mint valaha, és a pályafutásunk leghatalmasabb lemezét írjuk meg.”

A döntés abból a szempontból tényleg nem meglepő, hogy Worsnop az utóbbi pár évben komoly feszültségeket okozott zenekarában drog- és alkoholproblémái révén. És mindez természetesen azt is magában foglalja, hogy a banda nem mondja le a már lekötött aktuális bulikat, így a június 17-ei magyar koncertet sem, hanem a leendő új énekessel vágnak majd neki az útnak, Európa után pedig a Vans Warped következik Észak-Amerikában. Kíváncsian várjuk, kit találnak Danny helyére… Addig is a Budapest Parkban a Hollywood Undeaddel közösen adandó koncertről további információkat itt találsz.

 

Hozzászólások 

 
+1 #5 James Smith 2015-01-23 21:25
Azt aláírom, hogy tehetséges énekes de ez a zenekar az egyik legostobább rajongótáborral rendelkezik. Tömeges öngyilkossági hullám várható a tinédzserek körében. :D
Idézet
 
 
+2 #4 revdav11 2015-01-23 17:27
Igen, az Asking Alexandria a tökéletes példája volt annak, amikor egy aránylag tehetséges énekes elvisz a hátán egy csapat amatőr zenészt.

Ami számokat hallgattam az AA-tól, azt én is csak az Ő vokáljai miatt, és a tavalyi albumuk is nekem nagyon bejött.

Egyáltalán nem meglepetés, még el is gondolkoztam, hogy veszek a Parkos koncertjükre jegyet, de 90%-ig biztos voltam benne, hogy addigra Danny lelép.
Én is kíváncsi lettem volna a folytatásra, de így valószínűleg visszatérnek az első 2 album stílusához, amit én mondjuk sajnálok...
Idézet
 
 
+1 #3 Sanctus 2015-01-23 16:28
Egy kezemen fel tudnám sorolni azokat a 'core albumokat amiket szívesen hallgatok, abból az egyik a múlt évi lemezük, és szinte kizárólag Worsnop miatt, aki egymaga elvitte a hátán a számok jó részét a kidolgozott refrénekkel, dallamokkal.

Kár, hogy nem lesz folytatása, így valószínűleg jó ideig nem kell még egy kéz a számolgatáshoz.
Idézet
 
 
#2 Tulus 2015-01-23 16:03
Biztos valami imósok.... A név alapján....
Idézet
 
 
+4 #1 Carrast 2015-01-23 11:03
ezek meg kik? nem ilyen garbótetkós sikítozós kór zenekar?
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Orphaned Land - Budapest, Club 202, 2013. október 4.

 

Leander Rising - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. február 7.

 

Portnoy, Sheehan, MacAlpine, Sherinian - Budapest, PeCsa Music Hall, 2012. október 19.

 

Lillian Axe - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Die Krupps - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Thaurorod - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.