Shock!

április 25.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés
Shockmagazin

Családon belüli erőszakkal vádolják a Necrophobic frontemberét

0906tobiasIgen kínos helyzetbe került a kultikus svéd black/death metalos Necrophobic, miután énekesük, Tobias Sidegård egy, a helyi bulvármédia által is alaposan felkapott bűncselekménybe keveredett. Az énekest azzal vádolják, hogy az 2011 óta több alkalommal is súlyosan bántalmazta feleségét, illetve ostorral verte két kislányát is.

„Kibaszottul ártatlanul vádoltak meg, soha életemben nem ütöttem meg egyetlen nőt sem!", reagált indulatosan egy emailben több metal portálnak is a Necrophobic frontembere, Tobias Sidegård azon vádakra, amelyek alapján jelenleg is büntetőeljárás folyik ellene. A vád szerint az énekes 2011 szeptembere és 2013 áprilisa között rendszeresen bántalmazta feleségét, két lányát pedig egy házilag készített ostorral ütlegelte. Sidegård ügyvédjén keresztül korábban is többször cáfolta a felmerülteket, és azt állítja, hogy felesége dokumentált sérülései „más módon" keletkeztek.

A Necrophobic többib tagja egyelőre nem kívánta kommentálni az esetet, hangsúlyozva, hogy folyamatban lévő eljárásról van szó. „A Necrophobic mindazonáltal nem tartja megbocsáthatónak a családon belüli erőszakot. Ez az egyetlen nyilatkozatunk a témában mindaddig, amíg az ügy le nem zárul." Ez valamikor két héten belül várható, az énekes szabadlábon védekezhet.

A zenekar új nagylemeze október 25-én jelenik meg a Season Of Mistnél Womb Of Lilithu címmel.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hirdetés

Hozzászólások

Galériák

 

Slipknot - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Deep Purple - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. február 17.

 

Lillian Axe - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Muse - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 15.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.

 

Wendigo - Budapest, Kultiplex, 2006. október 14.