Shock!

április 26.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Csak úgy ontja magából az ismeretlen témákat a Soundgarden

1027sgKristi címmel még egy kiadatlan dalt tett közzé a Soundgarden arról a tripla válogatásról, amely Echo Of Miles: Scattered Tracks Across The Path címmel jön ki a héten. Az anyag tele van ritkaságokkal és ismeretlen témákkal.

A Kim Thayil gitáros által összeválogatott friss Soundgarden-kollekciót eredeti kislemez B-oldalak, kiadatlan számok, feldolgozások, instrumentális darabok és demók töltik meg, amelyeket tematikus diszkeken tár a nagyérdemű színe elé a legendás seattle-i grunge/heavy rock-banda.

Az első ezek közül Originals címet viseli, és a zenekar saját szerzeményeit rejti, elsősorban B-oldalakat, de két eddig kiadatlan szám is szerepel köztük, ezek közül az egyik az idén tavasszal rögzített, pár héttel ezelőtt bemutatott Storm, a másik pedig a Kristi címet viseli. A Covers című kettes lemez címéhez illően feldolgozásokat rejt, többek között olyan előadók dalait, mint a Beatles, a Rolling Stones, a Doors, a Sly & The Family Stone, a The Stooges, a Ramones vagy a Devo. Az Oddities című harmadik CD-n pedig remixek, demók, instrumentális darabok kapnak helyet, köztük például a Matt Cameron dobos által írt Twin Tower, a kollekció legrégebbi témája, amelyet még 1988 decemberében, a Louder Than Love-érában rögzítettek a bandánál nem kevésbé legendás London Bridge stúdióban.

A Soundgarden több mint másfél évtized után 2012-ben adott ki új nagylemezt a King Animallel.

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anthrax - Budapest, Budapest Park, 2013. július 30.

 

Roger Waters - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 22.

 

Nitzer Ebb - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Paul Gilbert - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 29.

 

Watch My Dying - Budapest, Süss Fel Nap, 2005. február 8.

 

Wackor - Budapest, Kultiplex, 2005. október 8.