Shock!

június 21.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Csak most kezdem megérteni, mennyit jelent az emberek számára a zenénk”

The Magpie Salute névre hallgat az a zenekar, amelyet a The Black Crowes négy ex-tagja hozott létre Rich Robinson gitáros vezetésével. A csapat januárban mutatkozik be New Yorkban, és az érdeklődés máris hatalmas.

1025magpie

A The Black Crowes tavaly sajnos ismét feloszlott, de a jelek szerint a hangszeres szekció nem nagyon bírja egymás nélkül, legalábbis erre utal, hogy Rich Robinson és Marc Ford gitárosok, Eddie Harsch billentyűs, illetve Sven Pipien basszer máris létrehoztak egy új zenekart együtt The Magpie Salute néven. A csapatot mellettük Rich szólózenekarának tagjai alkotják, azaz Joe Magistro dobos, Matt Slocum billentyűs, illetve a két vokalista, Adrien Reju és Katrine Ottosen. A Rich énekével kiálló csapat eleinte csak egy bulival akart bemutatkozni New Yorkban január 19-én, ám az ötszáz fős Gramercy Theatre gyakorlatilag azonnal megtelt, így lekötöttek további három bulit ugyanoda a következő napokra – amelyekre szintén azonnal elkapkodták a belépőket. „A rajongók a jelek szerint nagyon izgatottak, és én is az vagyok”, mondja a fogadtatásról Ford. „Csak most kezdem megérteni, mennyit jelent az emberek számára a zenénk.”

A The Magpie Salute természetesen rengeteg Crowes-dalt és feldolgozást játszik majd, de újdonságok is várhatók tőlük már a New York-i bulikon is.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Treatment - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Anneke Van Giersbergen - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Nevermore - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Destruction - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

After All - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Wendigo - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 11.