Shock!

március 28.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Csajinvázió Svédországból: itt a harmadik nekifutás

Május 28-án, azaz a héten jelent meg Európában a kizárólag csajokból álló svéd Crucified Barbara harmadik nagylemeze, a The Midnight Chase, méghozzá a Nuclear Blast gondozásában. Ha valaki esetleg nem tudná, a csapat alapítója és főnöke a Meshuggah dobos Tomas Haake felesége, Ida Evileye (akinek természetesen nem ez az igazi neve).

A Crucified Barbara 1998-ban alakult Ida Evileye basszer, Klara Force gitáros, Mia Coldheart énekes/gitáros és Nicki Wicked dobos jóvoltából, és saját stílusukat a kezdetektől fogva a Motörhead és a The Runaways tökéletes keverékeként jellemezték. A csapat első albuma, a 2005-ös In Distortion We Trust otthon, Svédországban komoly sikert aratott, és a banda olyan előadókkal turnézhatott, mint a Motörhead, a Sepultura, az In Flames vagy Doro Pesch. A 2009-es folytatás, a ’Til Death Do Us Party szintén nagy elismeréseket hozott nekik hazájukban.

Az új lemezt a göteborgi Music-A-Matic Vintage Recording Studióban rögzítette a borzalmas művésznevekkel kiálló kvartett, méghozzá Henryk Lipp hangmérnökkel és Chips Kiesby producerrel. „Soha nem éreztem még magam ennyire elégedettnek semmivel, amit eddig csináltunk”, mondja az új albumról Mia Coldheart. „A dalokra is baromi büszke vagyok, és a hangzás is jobb, mint valaha. Alig várjuk a turnét!”

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Volbeat - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. június 18.

 

Jeff Loomis - Budapest, Dürer Kert, 2012. november 11.

 

Symphony X - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Thaurorod - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Heathen - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Sodom - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.