Shock!

március 19.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Corey Taylor: „Jelenleg én vagyok az egyik legutáltabb ember”

1117slipEurópában ma jelenik meg hivatalosan a Slipknot új lemeze, a .5: The Gray Chapter, amely remélhetőleg tényleg új fejezetet nyit a zenekar életében, és véget vet annak a hosszas agonizálásnak meg sajtóbeli szenvedésnek, ami az utóbbi években ment az iowaiaknál. Az legalább jó hír, hogy Corey Taylor énekes tisztában van vele: a tábort igencsak irritálták a furcsa nyilatkozatok. Meg persze azzal is: mindegy, mit beszélnek róluk, ha róluk beszélnek…

„A rajongókkal furcsa ez az egész”, ismerte el Corey az XFM-nek. „Van egy szint, ahonnan kissé ilyen Twin Peaks-hangulata van a dolgoknak… Egy komplett fórum foglalkozott az egyik modell fejkörfogatával, és ezt így hidd el nekem. Egy másik helyen pedig halálkomolyan kifejtették, hogy mi öltük meg John Fitzgerald Kennedyt. Mindegy, hogy még csak nem is éltem akkor, azt írták: ma már létezik olyan technológia, amelynek segítségével a Slipknot visszautazott 1963-ba, meghúztuk a ravaszt, aztán visszatértünk és folytattuk tovább a munkát a stúdióban. Persze szeretem is ezt, mert mindig is azt mondtam: inkább beszéljenek rólam akár negatív, akár pozitív kontextusban, mint sehogy. És higgyetek nekem, jelenleg én vagyok az egyik legutáltabb ember. El sem tudjátok képzelni, mennyire, és hogy mi hagyja el egyes emberek száját… Ha csak egy kicsit is komolyan venném ezeket, nem veled beszélgetnék most itt, hanem magzatpózban szopnám az ujjamat az ágyamban. Tényleg nonszensz…”

Taylor tudja, hogy sokan őt hibáztatják Joey Jordison Slipknotból és Jim Root Stone Sourből történt eltávolításáért. „Ez bizony azzal jár, hogy te vagy a frontember. Viszont ettől még nem én vagyok a főnök. Bízzatok bennem: egyik zenekarban sem én vagyok a főnök. Inkább úgy működünk, mint egy bizottság. Segítek meghozni a döntéseket, de nem döntök semmiben egyedül. Még ha az emberek ezt is hiszik. De hát ez van. Nagyfiú vagyok már, el tudom viselni az ilyesmit. Van egy Hello Kitty-párnám, amit minden este telesírok, de nem ez a lényeg. Ez az egész segít abban, hogy tudd a helyedet, és megfelelően alázatos maradj. Az emberek most szidnak, később meg majd megint szeretni fognak – és ez régen is mindig így ment…”

A Slipknot február 5-én Budapesten koncertezik, jegyeket a szervező LiveNation honlapján lehet vásárolni.

 

Hozzászólások 

 
+3 #7 Abracadabra 2014-10-21 05:32
Update: Sid Wilson műtét után gyógyulóban, biopszia negatív, mehet turnézni. Stage diving-ot és ilyesmit most ignorálni fog koncerteken. Mire ideérnek már szuperjól lesz szerintem. :D
Idézet
 
 
#6 cápaidomár 2014-10-20 22:30
Szeret magáról beszélni...
Idézet
 
 
-2 #5 Abracadabra 2014-10-20 18:14
*nyilatkozatába N - pardon
Idézet
 
 
#4 Abracadabra 2014-10-20 18:13
Én nem mondtam, hogy baj van a nyilatkozattal, mert teljes mértékben megértem Coreyt. Azért hozzá kell tenni, hogy nagyon a szívére veszi a dolgokat, lelkiismeretes.

Én azért jegyeztem meg ezt, mert mostanság minden nyilatkozatába hosszasan taglalja ezt a részt és már kezd rossz érzésem lenni tőle. A rendes, kitartó rajongóiról még nem nyilatkozott.

Megint az van, hogy a rosszra fókuszál ahelyett, hogy a jót nézné, no meg koncentrálna arra, ami most jön.
Idézet
 
 
+7 #3 Codename333 2014-10-20 10:08
hosszú hosszú idő után az első valamire való nyilatkozata Corey Taylornak......
Idézet
 
 
+7 #2 a.75 2014-10-20 07:30
Minden napi Slipknotunkat add meg nekünk ma.

Egyébként meg Corey jó fej, nincs ezzel a nyilatkozattal semmi gond.
Idézet
 
 
+8 #1 Abracadabra 2014-10-20 05:31
Cuki... Azért azokkal a rajongókkal kéne inkább foglalkozni, akik támogatják őket. ;-)
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Royal Hunt - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Thaurorod - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Helloween - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Jerry Lee Lewis - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2010. október 31.

 

Winger - Budapest, A38, 2009. december 9.

 

Wendigo - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.