Shock!

március 28.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Corey Taylor és a Velvet Revolver: Duff olajat öntött a tűzre

Folytatódik a lebegtetés a Velvet Revolver új énekesének személye kapcsán: ezúttal Duff McKagannek szegezték neki a kérdést, hogy vajon tényleg Corey Taylor lesz-e Scott Weiland utódja, a basszusgitáros azonban nem volt hajlandó egyértelmű választ adni.

„Minden jó előadóban meg kell lennie annak az adottságnak, hogy megragadja a sötét oldalt, és hitelesen meg is jelenítse azt", magyarázta Duff az ESPN.comon. „Az igazán jó énekesek képesek erre, és a gátlástalanság is segíti őket. Axl és Scott a valaha élt legnagyobb frontemberek közé tartoznak. Corey Taylor is ebbe a kategóriába tartozik." Mikor erre válaszul az volt a kérdés, hogy most akkor Corey-e az új ember vagy sem, Duff nem mondott igent – de nemet sem. „Sem megerősíteni, sem cáfolni nem tudom ezeket a híreket... De nagyszerű fickó. Emberként és énekesként is nagyon kedvelem. Corey egy egész új generáció hangja."

Amennyiben tényleg Corey az új ember, a Velvet Revolver az év második fele előtt aligha aktivizálódhat, hiszen az énekes nyár végéig folyamatosan koncertezik, jelenleg a Stone Sourrel, nyártól a Slipknottal, ahol állítólag minden jól halad a turnéra készülődve. A banda jövője sokáig bizonytalannak tűnt a basszusgitáros Paul Gray tavalyi halála után.

„Folytatása következik!", mondta egy nagy kacajt követően néhány héttel ezelőtt a Slipknot és a Stone Sour frontembere a Billboard magazin kérdésére, amikor arról faggatták, ő lesz-e Scott Weiland utódja a három egykori Guns N' Roses tagot is rejtő csapatban. Corey ezt követően nem is volt hajlandó több szót ejteni a kérdésről.

Slash legutóbbi nyilatkozatai szerint még nem született meg a végleges döntés. „Az elmúlt egy hónapban hatalmas ugrásokkal haladtunk előre ", nyilatkozta a gitáros a Velvet Revolver új frontemberéről még január elején. „Érdekes lesz belefogni a harmadik albumba, mert egy teljesen más személyiségű énekessel dolgozunk majd, és esélyes, hogy sokkal keményebb lemezt készítünk majd, mint bármi, amit a Velvet Revolver eddig csinált. Merthogy ez a súlyosság volt az egyetlen dolog, amit egy kicsit hiányoltam az első két anyagunkból."

„Találtunk valakit, aki tényleg mindannyiunknak nagyon tetszik. Egyelőre még nem jelenthetjük be a hírt hivatalosan, mert még csak úgymond randizunk", mondta karácsony előtt nem sokkal Matt Sorum dobos a Pulse Radiónak. „Egyelőre nem véglegesítettük az együttműködést az úriemberrel, tehát nem ültünk le és egyeztünk meg, de mindannyian nagyon izgatottak vagyunk, és úgy látjuk, hogy igazi fordulópont előtt áll a csapat. Tudom, hogy régóta megy ez az ó, a Velvet Revolver így, a Velvet Revolver úgy duma, mi is unjuk. De egyszerűen nem állhatunk ki a világ elé akárkivel." Matt elárulta, hogy az illető ismert figura, aki fiatalabb a banda többi tagjánál.

A Velvet Revolver 2008 tavaszán vált meg Scott Weilandtől meglehetősen csúnya körülmények között, kisebb-nagyobb megszakításokkal azóta is keresik új énekesüket.

 

Hozzászólások 

 
#2 Guest 2011-02-12 12:31
Az attól függ, neked tuti, hogy nem. De a Guns N roses magja jelenleg ott van a Velvetben.
Idézet
 
 
+1 #1 Guest 2011-02-11 15:29
Szerintem a Velvet azért nem akkora durranás, hogy ekkora felhajtást csapjanak. Ez nem a Metallica vagy a Guns 'n' Roses...
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Devin Townsend Project - Budapest, Barba Negra Music Club, 2015. március 12.

 

Deep Purple - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. február 17.

 

Megadeth - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Jerry Lee Lewis - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2010. október 31.

 

Winger - Budapest, A38, 2009. december 9.

 

Wackor - Budapest, Kultiplex, 2005. október 8.