Shock!

augusztus 13.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Clap Like Ozzy: itt az első Suicidal-szám Lombardóval

0221davemikeClap Like Ozzy címmel meghallgatható egy új dal a Suicidal Tendencies szeptember 30-án megjelenő új albumáról, a World Gone Madről. A lemezt Dave Lombardo dobolta fel, de Jeff Pogan személyében új szólógitáros is debütál rajta.

Szeptember 30-án jelenik meg a Suicidal Tendencies új lemeze, rajta két új taggal, az Eric Moore helyére került Dave Lombardóval, illetve a Nico Santorát váltó Jeff Pogannel. „Szerintem a zene nagyon tipikus és tradicionális Suicidal Tendencies”, mondta Lombardo pár hete az új anyagról. „A hangvétel egyértelműen ilyen: Mike Muir eleve nagyon különleges dalszerzői, szövegírói stílussal rendelkezik, és a dalszerkezetei is összekeverhetetlenek. Én pedig imádom ezt. Visszarepít oda, ahol ez az egész indult, ahhoz a punkos szellemiséghez. Nagyon boldog vagyok, hogy bekerültem ide, nagyon melegen fogadtak, úgy érzem, nagyra értékelnek, és a zenekar tagjai is tisztelettel, bajtársiasan állnak egymáshoz. Nagyon jól érezzük magunkat, és tényleges zenekarként lógunk együtt: szerintem ez rendkívül fontos.”

suicidaltendencies_cA lemezre az alábbi dalok kerülnek fel:

01. Clap Like Ozzy
02. The New Degeneration
03. Living For Life
04. Get Your Fight On!
05. World Gone Mad
06. Happy Never After
07. One Finger Salute
08. Damage Control
09. The Struggle Is Real
10. Still Dying To Live
11. This World

A Clap Like Ozzy című dal a Spotifynak köszönhetően hivatalosan is meghallgatható (a YouTube-ra a zenekar eddig még nem rakta ki hivatalosan, a kalózverziókat meg úgyis törlik). Az új Suicidal-album elvileg az utolsó is lesz egyben, de ez persze még bőven változhat. A csapat legutolsó lemeze, a monstre stúdiós szünet után kiadott 13 2013-ban jött ki. Tavaly Lombardo és a Suicidal is koncertezett Budapesten.

 

Hozzászólások 

 
+11 #1 notreadam 2016-08-06 13:17
Király!!!
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Red Dragon Cartel - Budapest, A38, 2014. május 5.

 

Anna Murphy - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Helstar - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Motörhead - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Wisdom - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 14.

 

Wendigo - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 11.