Shock!

április 26.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Christian Epidemic: megjelent a háromnyelvű, háromlemezes kiadvány

December 14-én jelent meg a Christian Epidemic ötödik albuma. A Sírba szánt teremtés egylemezes, magyar változatát elsőként a HammerWorld mellékleteként lehetett megvásárolni, most pedig már elérhető a komplett háromlemezes, háromnyelvű anyag is.

1209cepb

Az önálló kiadványként piacra dobott Sírba szánt teremtés / Destiny Search / Schicksalssuche tripla CD-s gyűjtemény exkluzív, hárompaneles digibox formátumban került a boltok polcaira. „Ahogy a Sírba szánt teremtés / Destiny Search / Schicksalssuche címből is kiderül, az ötödik Christian Epidemic album három nyelven jelenik meg, három CD-n. Azt hiszem, ezzel nem csak Magyarországon, de az egész világon egyedülállóak vagyunk”, mondja a frontember, Széles L. Zsolt. „Nyers és erőszakos album volt a cél, olyan dalokkal, amik nem megismétlik az elmúlt húsz év dalait, hanem kiegészítik azokat. Az életről és az elmúlásról szóló anyag mondanivalóját jól érzékelteti a következő idézet: Egy dobbanó szív, másom sosem volt / Mérgező szavak, egy kar, mely átkarolt / Kenyerét vesztett siető vénülés / Engem is elvarázsol a végzetre készülés.

A Christian Epidemic új albumát a NAIL / Hammer gondozza, és az anyag dalai már mindhárom nyelven elérhetők az összes fontosabb digitális terjesztő (iTunes, GooglePlay, Deezer, Spotify satöbbi) rendszerében. A szerzeményeket szöveges videók formájában is feldolgozzák. A debreceni lemezbemutató koncert április 23-án, szombaton lesz a Kaptár Music Clubban, a Full Of Anger Rebirth Of Power Fesztivál keretén belül, az osztrák VxPxOxAxAxWxAxMxC, és a szintén új lemezét bemutató Angerseed társaságában.

 

Hozzászólások 

 
#1 Kpkg 2016-02-07 20:34
Kritikára számíthatunk?
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Deep Purple - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. február 17.

 

Perfect Symmetry - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Jeff Loomis - Budapest, Dürer Kert, 2012. november 11.

 

After All - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Wisdom - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Wendigo - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.