Shock!

április 19.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Chris Adler dobolta fel az új Slipknotot?

0814chrisadlerAz elmúlt hónapokban elsősorban Jay Weinberget, a Madball volt dobosát emlegették a Slipknot potenciális új ütőseként, mióta azonban nyilvánossá vált a The Negative One című új dal, a neten elterjedt a pletyka, amely szerint az új lemezt valójában Chris Adler, a Lamb Of God überdobosa játszotta fel. Chris ködös nyilatkozata alapján a dolog elég sanszosnak is tűnik...

„Jelenleg azt hiszem, hallgatni arany", válaszolta Adler az ABC News Radio kérdésére, amikor azt firtatták, ő játszik-e a Slipknot októberre várható új albumán. „Jelen pillanatban nem hinném, hogy a slipknotos srácoknak szüksége lenne rám, vagy arra, hogy beszéljek erről az egészről." Arra a felvetésre, hogy a The Negative One-ban hallható dobjáték kissé az ő stílusára emlékeztet, Chris szintén kitérő választ adott. „Tudod, meghallgattam a nótát, és én is arra gondoltam, hogy kicsit olyan, mintha én játszanék. Viszont per pillanat egyszerűen nem emlékszem, hogy én csináltam volna. Folyamatosan kapom az üzeneteket, emaileket és telefonhívásokat a témában, de jelenleg semmit sem tudok az egészről."

A fentiek elég egyértelműnek tűnnek, ugyanakkor nem tartjuk valószínűnek, hogy Adler a Slipknot kedvéért otthagyná a Lamb Of Godot, amit testvérével, a gitáros Willie-vel és gyermekkori haverjaival alapítottak. Az viszont biztos, hogy a richmondi modern metal gőzhenger jelenleg huzamosabb időre szünetet iktatott be, szóval Chris naptárja a következő hónapokra üresnek tűnik. Ki tudja, mi lesz ebből... Adler mindenesetre népszerű kisegítő, hiszen a Protest The Hero tavalyi lemezét, a Volitiont is ő játszotta fel, és a Testamenthez is beugrott a Dark Roots Of Earth bónuszaihoz. Corey Taylor, a Slipknot frontembere pár napja még nem akarta elárulni, ki dobol jelenleg a csapatban. „Azt akarjuk, hogy a zene beszéljen önmagáért, így egyelőre bizonyos információkat nem hozunk nyilvánosságra”, mondta az énekes. „Nem szeretnénk, ha az emberek nem akarnák meghallgatni a zenét, és valami kapcsán megváltoztatnák az álláspontjukat, mielőtt még tisztában lennének vele, milyen is maga a muzsika. Bízzatok bennem: amikor elérkezett az idő, megadjuk majd számotokra a szükséges információkat.”

Más, de szintén dobosvonalon: a neten a The Negative One kapcsán felreppent a pletyka, hogy a szám szövege valójában Joey Jordisonról, a zenekarból tavaly decemberben kirúgott dobosról szól, hiszen ő viselte a csapatban az egyes számot. A „The Lord of Lies / The morning star / You had to be set free / Opposing sides / Your choices are / The Negative One and me" sorok mindenesetre akár így is értelmezhetők, és ebben az esetben az sem kérdés, miért pont ezt a számot mutatta be a banda az új albumról annak ellenére, hogy a hivatalos felvezető single a The Devil In I lesz...

 

Hozzászólások 

 
+2 #6 M 2014-08-14 23:55
Nem igaz, mert én tényleg tudok dobolni és én játszottam fel :) Emlékszem is rá. Igaz nem beszélhetnék róla, de úgy döntöttem nem hallgatok. :) Egyébként Chris elég fajinul mutatna köztük a doboknál :D
Idézet
 
 
+6 #5 Sárvári Gábor 2014-08-14 18:26
Idézet - Khold:
Na jól van, elég már ebből a sok szarból!

Bejelentem, hogy én doboltam fel az új lemezt! Eddig azért nem árultam el, mert szégyellős vagyok :-/


Nem, ez kamu! Mert tisztán emlékszem hogy én doboltam fel! A múlt hónapban amikor nyári leálláson voltam. Nem volt éppen semmi dolgom, az eső is esett, Corey Taylor is írt, gondoltam feldobolom. Ha már így alakult, megcsináltam. Ha valaki nekiáll dobgépezni azt személyes sértésnek veszem. :)
Idézet
 
 
+7 #4 Abracadabra 2014-08-14 18:25
Eléggé kisstílűnek tűnne, ha Joey-ra utalgatnának egy számban. :-( Remélem nem így van.
Idézet
 
 
+10 #3 bjorn 2014-08-14 15:05
Erdekes, en sem emlekszem hogy feldoboltam volna. Arra se hogy tudok-e dobolni. Jelen pillanatban ennyit tudok. De lehet hogy en voltam. :)
Idézet
 
 
+9 #2 Khold 2014-08-14 13:20
Na jól van, elég már ebből a sok szarból!

Bejelentem, hogy én doboltam fel az új lemezt! Eddig azért nem árultam el, mert szégyellős vagyok :-/
Idézet
 
 
+4 #1 matheusthemaggot 2014-08-14 11:37
Számomra ez egyértelműen Joey stílusára hajaz, viszont Chrisnek és Joeynak meg elég különböző a játéka.
Az is érdekes, hogy ahelyett, hogy elmondta volna, hogy NEM ő dobolta fel a lemezt, inkább beszél minden félét.
Egyébként Chris-t eddig is rohadt jó dobosnak tartottam, de amit tavaly a Volition-ön művelt, arról csak szuperlatívuszo kban lehet beszélni.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Winery Dogs - Budapest, Barba Negra Music Club, 2016. február 17.

 

Volbeat - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. június 18.

 

Jeff Loomis - Budapest, Dürer Kert, 2012. november 11.

 

Psychotic Waltz - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Heathen - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2006. április 25.