Shock!

január 18.
hétfő
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Chelsea Grin, Rise Of The Northstar és Suicidal Angels a Rockmaratonon

Lassan összeáll a jövőre jubiláló Rockmaraton 2020-as felállása: a Chelsea Grin, a Rise Of The Northstar és a Suicidal Angels mellett újabb tizenegy hazai névvel bővült a felhozatal.

1205cg

Jövő július 6-11. között ezúttal is a dunaújvárosi Szalki-sziget ad otthont a Rockmaratonnak, amelyre új adagnyi fellépőt jelentettek be a szervezők. A mormon központból, Salt Lake Cityből érkező Chelsea Grin a technikás és matekos amcsi deathcore egyik zászlóshajója, júliusban a Szalki-szigetre is a tőlük megszokott szettel érkeznek. Idei koncertjüket sajnos az utolsó pillanatban lemondani kényszerültek, így mondhatni kötelező a hardcore-t a mangával keverő franciák visszatérése – jövő júliusban a Rise Of The Northstar érkezik. Idén nyáron jelentkezett új lemezzel a Suicidal Angels csapata – a görög thrasherek hozzák a hagyománytisztelő old school vonalat, aki ezt szereti, biztosan nem fog bennük csalódni! Ezúttal sem maradhat ki a hazai tizenegyes a névsorból: Christian Epidemic, Dystopia , FamineHill, Hétköznapi Csalódások, Isatha, Magma Rise, Lochnesz, Phrenesis, Sniffyction, The Wedding At The Slaughterhouse, Wall Of Sleep.

A korábban bejelentett fellépők között olyanokat találunk, mint az Accept, a Destruction, a Sodom, a Discharge, a Beast In Black, a Rotting Christ, a Týr, az Ensiferum, a Kataklysm, a Crystal Lake, a Wolfbrigade, a Get The Shot, a Cockney Rejects, az Acidez, az Aephanemer, a Within Destruction vagy a Harakiri For The Sky. A nemzetközi szereplők mellett a hazai mezőnyt az Angerseed, a Csók és Könny, a Dalriada, a Dying Wish, a Hortobágy Hardcore Crew, a Mytra, a Pocket Fox, a Reason, a Room Of The Mad Robots, a Térkövön Sült Lángos, a Vile Disgust, az A.M.D., az Ann My Guard, az Atomic, a Gutted, a Leander Kills, a New Friend Request, a Perfect Symmetry, a Slowmesh, a The Hellfreaks, a Zorall, az Archaic, a Bornholm, a Burnout, a Cadaveres, a Counter Clockwise, a Depresszió, a Divided, a Don Gatto, a Dorothy, a Dreamgrave, a Jack, a Harmed, a Krampüs, a Lord, a Lost Continent, a Moby Dick, a Mudfield, a Nemecsek, az Omega Diatribe, a P. Box, a Paediatrician, a Phrenia, a Prosectura, a Road, a Rózsaszín Pittbull, a Samas, a Sear Bliss, a Shapat Terror, a Tales of Evening, a Tisztán a cél felé, a Watch My Dying, az As Karma Brings, a Down For Whatever, a Hatvan City Hard Core, a Lazarvs, a Nest Of Plagues, az Over My Dawn, a Petofi, a Red Swamp, a Slytract, a Subcortic és a Téveszme képviseli. Bérlet 16.990 forintért váltható.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

Deep Purple - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. február 17.

 

Die Krupps - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Paul Gilbert - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 29.

 

Dark Tranquillity - Budapest, Dürer Kert, 2010. október 14.

 

Wendigo - Budapest, Wigwam, 2004. október 29.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2007. július 11.