Shock!

március 28.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Casketgarden: új gitáros, új dalok

Mint arról már korábban beszámolt a Casketgarden, Musitz Péter gitáros nemrég tizenkét együtt töltött év után elhagyta a zenekart. Mosonmagyaróvár legjobbjai szerencsére viszonylag hamar megtalálták Péter utódját Csutak István személyében, aki korábban a Ventar és a Depths Of Depravity gitárosaként és a hírhedt Zombie Holocaust egy kései felállásában énekesként zenélt.

A zenekar új embere a legújabb dalokkal kezdhette a betanulást, melyek már a készülő negyedik lemez anyagát képezik majd, így a koncertezés egyelőre kimarad. Tavaszra viszont szerveznek egy csapaterősítő koncertsorozatot, ahol biztosan játszanak majd új számokat is. Jelenleg nyolc dal készült el házidemó változatban az egyelőre cím nélküli lemezhez: annyi a csapat szerint biztosnak tűnik, hogy a stílus nem nagyon változik, viszont megpróbálják minél inkább lecsontozni a témákat, így leginkább talán azoknak fog bejönni, akik a második Casketgarden lemez „stadion death metal" témáit szeretik legjobban. A stúdiózást azonban csak 2011 nyarára tervezik.

Az új felállásról készült friss fotón balról jobbra: Cseh Attila dobos, Schummel Dénes basszusgitáros, Cseh István énekes, illetve Tóth Balázs és Csutak István gitárosok.

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Cloudscape - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Lillian Axe - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Magma Rise - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Destruction - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Wendigo - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.

 

Watch My Dying - Budapest, Almássy téri Szabadidőközpont, 2007. március 23.