Shock!

május 05.
vasárnap
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Budapestre is eljut a Helmet jubileumi turnéja

Fennállásának harmadik évtizedét ünnepli idén a Helmet, akik ennek alkalmából jubileumi turnéra indulnak. A zenekar szeptember 24-én ismét Budapesten koncertezik.

0911helmet

Harmincéves jubileumi turnéra indul a Helmet. „Azt a napot tartom a Helmet kezdetének, amikor John, Peter és én meghallgattuk Henryt. 1989-et írtunk, azt hiszem, május volt. Mindennél jobban szeretem játszani ezt a zenét a jelenlegi társaimmal, Kyle-lal, Dannel és Dave-vel”, mondja a turnéról Page Hamilton. „Azért, hogy megünnepeljük, hogy harminc éve írunk dalokat és turnézunk, úgy döntöttünk, harminc dalt fogunk eljátszani harminc európai városban és további harminc amerikaiban. Reméljük, mindannyiótokkal találkozunk!”

A kerek évfordulóra a zenekar sorra veszi teljes diszkográfiáját: a nyolc, kritikusok által is méltatott stúdióalbum dalai közül pont úgy lesznek számok, mint a ritkaságszámba menő régi EP-k és single-k közül, de néhány feldolgozás is előkerülhet. A Helmet úgy döntött, minden állomáson csak maguknak szeretnék a figyelmet, így előzenekar nélkül állnak színpadra. A magyar koncert szeptember 24-én lesz a Dürer Kertben, részletek itt.

 

Hozzászólások 

 
#1 shmonsta 2019-05-02 09:23
Nem egy rossz ajánlat :)
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Leander Rising - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. február 7.

 

Megadeth - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Accept - Budapest, Club 202, 2011. február 2.

 

Wisdom - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 14.

 

Winger - Budapest, A38, 2009. december 9.

 

Wendigo - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.