Shock!

április 29.
hétfő
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Budapesten lép fel a Type O Negative két dobosával felálló A Pale Horse Named Death

0914aphndFebruár 21-én Budapesten, a Club 202-ben koncertezik a New York-i A Pale Horse Named Death, az egykori Type O Negative és Life Of Agony dobos Sal Abruscato zenekara. A két lemezt kiadott formációban Sal ugyanakkor énekel és gitározik, a dobokat egy másik volt Type O harcos, Johnny Kelly kezeli.

Igazi kuriózumnak örülhetünk jövő év elején a Concerto Music jóvoltából: a Club 202 a Type O Negative két egykori tagját fogadja majd az A Pale Horse Named Death koncertjének keretében. Sal Abruscato sokáig csak úgy volt ismert, mint az ember, akinek abban a szerencsében volt része, hogy a Bloody Kisses és a River Runs Red dobtémáit is feljátszhatta, ám az általa összehozott banda első lemezével, a 2011-es And Hell Will Follow Me-vel mindenkit alaposan meglepett, itt ugyanis kiderült, hogy nemcsak dobolni tud, hanem énekelni, gitározni és dalt írni is. Az A Pale Horse Named Death zeneileg sem áll messze a Type O-tól, onnantól fogva pedig, hogy a dobcucc mögött Johnny Kelly tevékenykedik, a program tényleg kötelezőnek tekinthető mindenki számára, aki csak valaha is szerette a néhai Peter Steele és társai munkásságát.

A zenekar idén kiadott második nagylemeze, a Lay My Soul To Waste turnéjának keretében érkezik Budapestre február 21-én, méghozzá baráti áron: a jegyek elővételben 4900 forintba, a helyszínen 5500 forintba kerülnek majd. További részletek itt.

 

Hozzászólások 

 
+1 #1 Dead again 2013-09-14 11:19
Ott a helyem!
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anneke Van Giersbergen - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Anthrax - Budapest, Budapest Park, 2013. július 30.

 

Amorphis - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.

 

Watch My Dying - Budapest, Almássy téri Szabadidőközpont, 2007. március 23.

 

Wackor - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.