Shock!

április 26.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Brutális összeget követel az Anthraxtől Dan Nelson

Beperelte az Anthraxet Dan Nelson, aki 2007 végétől 2009 júliusáig énekelt a New York-i thrasherek soraiban, ám egy teljes lemezanyag felvételeit követően kikerült a bandából. Nelson 2,65 millió dollárt követel egykori társaitól, amiért azok azt állították, önként lépett ki a csapatból.

Nelson keresete szerint Scott Ian, Charlie Benante és Frank Bello annak idején számos interjúban valótlanul állították, hogy hirtelen elhatározásból ő maga hagyta ott a zenekart, miután beteg lett, ami miatt az Anthraxnek egy turnét is le kellett mondania. Az énekes szintén nehezményezi, hogy Charlie Benante szerint terrorizálta a csapat tagjait, és természetesen azt is, hogy a végül Joey Belladonna énekével kiadott Worship Music anyag dalai után nem kapja meg a neki járó szerzői jogdíjakat. Nelson arra alapítja 2,65 millió dolláros (azaz több mint 600 millió forintos...) követelését, hogy társai állításai komoly hitelvesztést és jövedelemkiesést okoztak neki.

Dan jelenleg egy Blackgates nevű csapatban érdekelt, ahol Paul Bostaph dobos (Testament, korábban többek között Slayer, Forbidden), Uriah Duffy basszusgitáros (ex-Whitesnake) és Jeremy Epp gitáros a társai.

 

Hozzászólások 

 
+2 #1 Chuwby 2011-11-12 10:00
Azt állították,hogy önként lépett ki Nelson?Lehet,hogy mégsem Bellandonna hibás a most történtekért is,hanem a többiek?
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Symphony X - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Nevermore - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

After All - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Stuck Mojo - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 2.

 

Muse - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 15.

 

Wackor - Budapest, Wigwam, 2005. március 18.