Shock!

április 26.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Egykori Slayer, Anthrax és Whitesnake tagok alapítottak új bandát

Újabb figyelemre méltó tagságú zenekar bontogatja szárnyait a tengerentúlon, és csak azért nem mondjuk rá, hogy szupergroup, mert már unjuk ezt az elkoptatott kifejezést. A Blackgates nevű formációban Dan Nelson énekes (ex-Anthrax), Paul Bostaph dobos (jelenleg Testament, korábban Slayer, Exodus, Forbidden), Uriah Duffy basszusgitáros (ex-Whitesnake) és a hozzájuk képest ismeretlen Jeremy Epp gitáros egyesítették erőiket.

„Thrashes és súlyos", mondta Dan Nelson a Blackgates zenei irányáról. „Az Anthrax és a Testament rajongóknak be fog jönni, de benne van a Pantera groove-os durvasága is, meg persze dallamos is. Jeremy Epp a Bay Areából származik, és ugyan ma még ismeretlen, de szenzációs. Az emberek imádni fogják!"

A csapat a napokban fejezte be első demójának munkálatait San Franciscóban Tim Narducci producerrel (Systematic, Spiralarms), amivel hamarosan nekiállnak kiadót keresni. Kérdés persze, hogy a banda legnagyobb húzónevének, a mindig elfoglalt Bostaph-nak mennyi ideje lesz komolyan nyomatni a Blackgatest, hiszen hamarosan a Testament is újra aktivizálni akarja magát.

Az Anthraxből rövid tagság után 2009-ben kurtán-furcsán eltávolított Nelson emellett egy Farewell To Washington nevű zenekarban is érdekelt jelenleg.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Mátyás Attila Band - Budapest, A38, 2011. július 2.

 

Nevermore - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

After All - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

30 Seconds To Mars - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 13.

 

Wendigo - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.

 

Wackor - Budapest, Kultiplex, 2005. október 8.