Shock!

április 16.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Brujeria: végre itt a teljes Viva Presidente Trump! himnusz

1023brujeriaMost már végre tényleg az utolsó simításokat végzi több mint másfél évtizede esedékes új nagylemezén a Brujeria. A Viva Presidente Trump! című első dalból még csak egy részletet mutattunk nemrég, most itt a teljes eposz is a maga három és fél percével.

Ugyan eredetileg még tavalyra ígérték, de idén most már tényleg új albummal jelentkezik 2015-ben a kultikus, titkos kedvencből underground intézménnyé vált Brujeria, akiknek jelenlegi turnéfelállásában a Carcassből ismert Jeff Walker és a Napalm Death basszere, Shane Embury is játszik. Az albumról egyelőre még nem tudni sokat, de itt az ideje, hiszen a csapat utoljára 2000-ben hozott ki teljes hosszúságú lemezt Brujerizmo címmel, akkor még a Roadrunnernél. Mostani istállójuk a Nuclear Blast, és az új mű lesz az első Brujeria-sorlemez, amelyen már Walker – azaz itteni művésznevén El Cynico – is játszik.

A zenekar még nincs teljesen kész az anyaggal, de egy single már kijött tőlük, rajta két dallal, a Viva Presidente Trump!-pal, illetve a Pared De Muertével. A címadó most teljes egészében meghallgatható. „Ez a szám évek óta befejezetlenül állt, szövegötlet nélkül”, mondja a trumpos témáról Juan Brujo énekes. „Eredetileg az Anti-Castro második része lett volna, de nem sült ki belőle semmi. Igazi motivációra volt szükség ahhoz, hogy összekössük valakivel – és akkor megérkezett Trump! Én a ’93 körüli Juan Brujo fehér, republikánus megfelelőjének látom őt. Puszta élvezetből akar belecsapni mindenféle szarságba, ezért is lett ez a dal címe. Mindketten ugyanazt akarjuk, olyannyira, hogy akár az alelnökjelöltje is szívesen lennék!”

A csapat a Brujerizmo előtt két méltán hírhedt albumot jelentetett meg, az 1993-as Matando Güerost és az 1995-ös Raza Odiadát.

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Treatment - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Anna Murphy - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Voivod - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Magma Rise - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Overkill - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Stratovarius - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.