Shock!

április 18.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Bret Michaels semmiképpen sem hagyja ott a Poisont

0513bretEléggé úgy tűnt az utóbbi hónapokban, hogy a Poisonnak annyi, de az aktivitások fő kerékkötője, Bret Michaels énekes most egy friss interjúban egy esetleges jubileumi turnét irányzott elő 2016-ra. Kérdés persze, mit gondolnak minderről a többiek…

A Poison-tábor az utóbbi időben a banda szétszakadásának lehetett tanúja: miközben Bret Michaels énekes a szólókarrierjét egyengeti, Rikki Rockett, C.C. DeVille és Bobby Dall az utóbbi időkben a dobos másik bandájában, a Devil City Angelsben is éneklő Brandon Gibbsszel a fronton koncertezett The Special Guests néven, Poison-dalokkal. Mivel közben nem maradtak el a csípős nyilatkozatok sem, joggal hihette azt a közönség, hogy a ’80-as évek egyik legnagyobb hajmetal-bandájának végleg annyi. Most azonban úgy fest, mégsem ez a helyzet: Bret, akinek nem nagyon akaródzott a Poisonnal foglalkoznia az elmúlt időszakban, azt mondta a Las Vegas Magazine-nek, hogy szívesen venne egy nagyszabású jubileumi turnét a zenekar első lemeze, a Look What The Cat Dragged In megjelenésének harmincadik évfordulója apropójából.

„A Poison tagjai a legjobb haverjaim, és ez tényleg így van”, szögezte le az énekes. „Együtt nőttünk fel, imádtunk együtt zenélni, és ugyan rengeteget csatáztunk egymással meg külső tényezőkkel is, ezt soha nem fogom elfelejteni. Szólóelőadóként azonban egy csomó minden másra is lehetőségem nyílik, így például hangszeren is játszhatok a színpadon, megváltoztathatok dolgokat, és így tovább. Ami a Poisont illeti, továbbra is hálás vagyok a többiek barátságáért, és sokat fogunk még együtt turnézni. Nekiindulhatunk társ-headlinerként a Def Lepparddal, a Mötley-vel (velük már aligha, és ez legutóbb sem sült el éppen túl jól… – a szerk.), a Skynyrddel vagy a KISS-szel. De ha egy zenekarban játszol, az egyes embereknek mindig mások az elképzelései. Ami a Poisont illeti, négy olyan arcról beszélünk, akiket ha megkérdeznél, hogy juss el valahová, garantáltan négy totálisan eltérő útvonalat mondanának, de ugyanoda vezetne mindegyik. Szóval van köztünk egy összhang, akárcsak a szólózenekaromban is. Leginkább szólóban fogok koncertezni a jövőben, de tök jó lenne következő nyáron pár koncert a harmincadik évforduló alkalmából, aztán a harmincegyedik évben meg nekiindulhatnánk az útnak megint a Def Lepparddal, a KISS-szel vagy az Aerosmithszel. Szóval valami nagyszerűben gondolkodom.”

A ’80-as évek egyik vezető hajmetal-csapata az utóbbi három évben gyakorlatilag csak zártkörű, jellemzően vállalati fellépéseket nyomott, turnézni utoljára 2012-ben indultak a Def Lepparddal és Lita Forddal.

 

Hozzászólások 

 
+6 #2 bogar 2015-12-09 16:27
Idézet - frontiers:
Nagyon sajnálom ezt a bandát, sosem voltak világmegváltó zenekar, de nekem ők a GLAM rock! A Kotzen féle lemez meg mai napig nagy kedvencem, az meg teljesen új alapokra helyezte a zenét, de hát ott ugye tudjuk, hogy el lett bszva a dolog.
Ők is tipikusan az a banda, akik többet érdemeltek volna


Egy többszörös platinalemezes zenekar mi többet érdemelt volna?
Idézet
 
 
+6 #1 frontiers 2015-12-09 15:48
Nagyon sajnálom ezt a bandát, sosem voltak világmegváltó zenekar, de nekem ők a GLAM rock! A Kotzen féle lemez meg mai napig nagy kedvencem, az meg teljesen új alapokra helyezte a zenét, de hát ott ugye tudjuk, hogy el lett bszva a dolog.
Ők is tipikusan az a banda, akik többet érdemeltek volna
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

Iron Maiden - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Nickelback - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. november 8.

 

Rise Against - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Nitzer Ebb - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2007. július 11.

 

Wackor - Budapest, Wigwam, 2005. március 18.