Shock!

április 26.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Bret Michaels könyörgött a Mötley Crüe-nek?

Habár a Mötley Crüe és a Poison jelenleg is zajló közös amerikai turnéja óriási siker, vagyis nem kell extra felhajtóerő ahhoz, hogy fogyjanak a jegyek, a két banda folyamatosan odamondogat egymásnak az aktuális interjúkban. Most éppen Nikki Sixx szólt be Bret Michaelsnek...

„Minden tök jól ment, amíg Bret Michaels be nem jelentette a turnét Piers Morgan műsorában", magyarázta a The Delaware Daily County Timesnak Nikki Sixx. „Eredetileg egy Mötley Crüe turnéról volt szó a Poison és a New York Dolls előzenekaroskodásával, és eléggé feldühített minket, amikor Bret a saját ötleteként tálalta ezt az egészet a sajtóban, miközben a telefonban korábban azért nyaggatott, hogy hadd turnézzon velünk, mivel a Poison hitelességét helyre kell állítani. Mi pedig hitelesek vagyunk ehhez..."

Nikki emlékeztetett, hogy egy szavazás eredményei azt mutatták: a rajongótábor elsősorban azt szerette volna, ha a Guns N' Roses vagy a Def Leppard társaságában indulnak turnéra, a Poison csak a harmadik volt a sorban. „Ők értek rá, a másik kettő nem. Így alakult", tette hozzá. „Végső soron mindegy, milyen szarságok történnek köztünk, még ha ezek idegesítőek is lehetnek. A legvégén csak az számít, mit kapnak a rajongók. És a New York Dollsszal tökéletes megfejtést kapnak, megnézhetik a Poisont is, akiknek volt négy-öt slágerük meg pár remek feldolgozásnótájuk, és a rendelkezésre álló 45-50 percben remek showt nyújtanak a közönségnek. A végén pedig ott a Mötley. Mindenki győztesen távozik."

Nyilván a Poison sem marad adós a visszavágással.

 

Hozzászólások 

 
#1 Mr. Cool 2011-07-21 12:22
A Poison nem nyerhet:D
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anneke Van Giersbergen - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Mátyás Attila Band - Budapest, A38, 2011. július 2.

 

Apocalyptica - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Accept - Budapest, Club 202, 2011. február 2.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2007. július 11.

 

Wackor - Budapest, Wigwam, 2005. március 18.