Shock!

április 23.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Born Of The Storm: új projekt Mark Mortontól és Dez Fafarától

Born Of The Storm néven fut a Lamb Of God gitáros Mark Morton és a Devildriver, Coal Chamber frontember Dez Fafara új projektje, akiktől két dal már le is tölthető. A tagok a Circus Of Power, a Soundgarden és a Trouble keverékeként jellemzik zenéjüket.

A Born Of The Storm demóin Kevin Talley (Six Feet Under, Daath, Misery Index, Chimaira) dobolt, a basszust pedig Morton kezelte. A Nowhere Fast című dalban Ryan Lake, a megboldogult Alabama Thunderpussy gitárosa játssza az első szólót. Fafara a Twitteren korábban a Circus Of Power és a Badmotorfinger korszakos Soundgarden találkozásaként jellemezte a zenét, Morton pedig elsősorban a Trouble-t emlegeti a projekt kapcsán.

A páros eddig legalább tizennégy dalt írt közösen, de azt egyelőre nem tudni, mikor és hol jelenhetnek majd meg ezek – még az sem biztos, hogy lesz hivatalos kiadás, Morton ugyanis a banda kezdeteiről elárulta: eleinte pusztán ötleteket küldözgettek egymásnak szórakozásból, majd amikor véletlenül a Twitteren megválaszolt egy ezzel kapcsolatos kérdést, és a hír bejárta a rockoldalakat, a Born Of The Storm önálló életre kelt.

A Nowhere Fast dal innen, a Dust innen tölthető le.

 

Hozzászólások 

 
+2 #1 Zsolt 2012-03-15 11:11
ma is tanultam valamit a fájlformátumok világáról XD
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Riverside - Budapest, A38, 2013. május 23.

 

Helstar - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

K3 - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Nitzer Ebb - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Poisonblack - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.