Shock!

április 25.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Biztosan nem kell újabb hat évet várni a hatos Slipknotra

1030slipknotA következő időszak kizárólag a turnézásról szól a Slipknot számára, ám a zenekar ezúttal biztosan nem akar majd hat évet kihagyni a tavaly ősszel megjelent .5: The Gray Chapter után. Corey Taylor énekes és Mick Thomson gitáros egyaránt úgy látja: a hatodik lemez lényegesen gyorsabban születhet meg.

„Már beszélünk róla”, felelte a The Irish Times kérdésére Corey, amikor arról faggatták, igaz-e, hogy a Slipknot máris gondolkodik az ősszel kiadott új album utódján. „Nem akarunk egyből elkezdeni kapkodni és akármit csinálni. De most elmondtuk a történetet, amit el akartunk mondani, mindenképpen gondolkodunk a folytatáson is. Majd az idő eldönti, mi történik. Ennek a zenekarnak az a szokása, hogy szétturnézza magát, ami nem egyszerű dolog, és lehet, hogy mire befejezzük a mostani album turnéit, szükségünk lesz némi időre a világtól elvonultan, de soha nem mondhatod azt, hogy soha. A lemez bebizonyította, hogy sosem szenvedünk hiányt zenei ötletekben. Bebizonyítottuk, hogy jól össze tudunk rakni egy albumot, és ma is olyan zenét játszunk, amit mi akarunk.”

Hasonlóképp nyilatkozott a Music Radarnak Mick Thomson is a napokban. „Azáltal, hogy ma már a laptopjainkon, akár turné közben is írhatunk új zenéket, innentől fogva kevesebb időnek kellene eltelnie az egyes lemezek között. Már azelőtt is megszülethetnek bizonyos számok, hogy stúdióba vonulnánk elkezdeni dolgozni az új albumon. Őszintén reméljük, hogy a mostani turné után hamarabb elkészülhet a következő lemez. Nem akarunk annyi időt kihagyni, mint amennyi a legutóbbi kettő között eltelt…”

A Slipknot február 5-én Budapesten koncertezik a Live Nation szervezésében. A bulira már elfogyott a jegyek többsége, szóval aki látni akarja őket, ne nagyon habozzon a vásárlással.

 

Hozzászólások 

 
#7 Abracadabra 2015-01-13 07:25
Ez a kijelentés várható volt. :D Szerintem minden lapot erre az albumra tettek.

Közben az éjszaka folyamán Joey - Scar The Martyr zenekarának oldalán megmozdult valami és egy láthatatlan kéz kiposztolt egy új képet hangszerekről, valamint elsőként a profilképet megváltoztatták . Nagyon izgalmas, ugyanaz a reklám, mint Jim gitárja esetében. :D Vajon ki lesz az új énekes?
Idézet
 
 
-2 #6 cápaidomár 2015-01-10 15:35
Mondhatod azt, hogy soha, maximum belebuksz. Bár, nem is értem, ezt mivel kapcsolatban nyilatkozta Koritéjlör, elvégre szó sem volt a teljes leállásról.

Szerintem már nincs mit bizonyítaniuk. Rossz ötlet meg még lesz bőven - attól tartok. Ej, meg kéne már végre hallgatnom teljes egészében az új lemezt. Csak hát vannak ugye sokkal jobbak, nem csak metál berkeken belül (Coil - The Ape Of Naples). Azt mostanság az izgat leginkább.

Lehet, hogy a folytatással azért tényleg várni kéne.

Az összes előttem szólóval egyet kell, hogy értsek. Mind pluszokat kapnak, és ez egy egészen egyedi alkalom :-D
Idézet
 
 
+5 #5 KoaX 2015-01-10 13:14
Idézet - nekem8:
Várni kell majd a következő lemezre is sok sok évet. Mert nem veszik meg az emberek. És meg is értem őket, mert szar lemez lett valóban.
Az iowa, meg a debüt lemez, azok kultlemezek, de ma már csak egyvalami megy a bandának, de az nagyon: a mélyrepülés, a korábban felépített státusz lerombolása a szarabbnál szarabb lemezekkel...
Abba kéne hagyniuk.


Tudod miért egyet?
Egyszer egy 9 tagú banda azt nyilatkozta, hogy Ők egy család! Ha valaki kiesik, akkor abbahagyják az egészet, mert ez csak úgy működik, ha Ők 9-en ott vannak!
Ahhoz képest....
Idézet
 
 
-1 #4 nekem8 2015-01-10 12:59
Várni kell majd a következő lemezre is sok sok évet. Mert nem veszik meg az emberek. És meg is értem őket, mert szar lemez lett valóban.
Az iowa, meg a debüt lemez, azok kultlemezek, de ma már csak egyvalami megy a bandának, de az nagyon: a mélyrepülés, a korábban felépített státusz lerombolása a szarabbnál szarabb lemezekkel...
Abba kéne hagyniuk.
Idézet
 
 
+5 #3 Sanctus 2015-01-10 12:26
"Biztosan nem kell"

vs

"Majd az idő eldönti mi történik..." ; "kevesebb időnek KELLENE eltelnie" "őszintén REMÉLJÜK hogy ... hamarabb elkészülhet a lemez"
Idézet
 
 
#2 KoaX 2015-01-10 10:45
"A lemez bebizonyította, hogy sosem szenvedünk hiányt zenei ötletekben" Ezt Corey tényleg a The Gray-re értette? :D Mert, ha igen, akkor megvan a hónap vicce!!!! Pont az ellenkezője bizonyosodott be az új albummal.

Telekivel meg egyetértek! Egyikük sem olyan hülye, hogy ott hagyja a mézes csuprot.
Idézet
 
 
+7 #1 TelekiPál 2015-01-10 09:55
Túl nagy biznisz ez ahhoz, hogy abbahagyják.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Perfect Symmetry - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2013. július 9.

 

Voivod - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Megadeth - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Destruction - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Wackor - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.