Shock!

november 30.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Biztosan nem Dave Lombardo a Megadeth új dobosa

0419lombardoA Megadeth pár hete már közzétett egy videót, amelyen egy dobos együtt játssza David Ellefsonnal a Rust In Peace… Polaris kezdését. Az illetőben többen is Dave Lombardót vélték felfedezni – de biztosan nem ő az.

„Nem beszéltünk erről”, felelte Lombardo a Wikimetal kérdésére, amikor arról faggatták, folytatott-e tárgyalásokat a Megadethtel a megüresedett dobosi pozícióról. „Senki sem keresett meg. Szóval minden erről szóló híresztelés csak pletyka.” Lombardo korábban maga ajánlkozott indirekt módon Shawn Drover posztjára.

November végén a Blabbermouth egyik olvasója számolt be róla, hogy amikor Genfben, Svájcban részt Dave egyik dobklinikáján, az ütős nyitottnak mutatkozott a dolog iránt. „Az autogramosztás közben Dave egyértelművé tette, hogy nyitott a Megadeth irányába, amennyiben megkeresik", írta a hírportálnak a Philip L. nevű olvasó. „Miközben aláírta nekem a Fantômas The Director's Cut lemezét, megemlítettem neki, hogy a Megadeth tegnap óta új dobost keres. Lombardo vigyorogva felnézett rám, és más rajongók előtt, szó szerint azt mondta nekem: tudom, épp most hallottam, Dave-nek megvan a számom, szóval várok... Ránk nézett, mosolygott, aztán folytatta a dedikálást. Lehet, hogy csak tréfált, de ezek alapján nyitott a gondolatra, hogy ő kerüljön Shawn Drover helyére. Úgy tűnt, őszintén érdekli a lehetőség."

 

Hozzászólások 

 
+10 #1 Sárvári Gábor 2015-02-03 11:10
Milyen meglepő!
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

The Winery Dogs - Budapest, Barba Negra Music Club, 2016. február 17.

 

Cloudscape - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Deep Purple - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. február 17.

 

Megadeth - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Wisdom - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

30 Seconds To Mars - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 13.