Shock!

április 26.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Biztosan nem Dave Lombardo a Megadeth új dobosa

0419lombardoA Megadeth pár hete már közzétett egy videót, amelyen egy dobos együtt játssza David Ellefsonnal a Rust In Peace… Polaris kezdését. Az illetőben többen is Dave Lombardót vélték felfedezni – de biztosan nem ő az.

„Nem beszéltünk erről”, felelte Lombardo a Wikimetal kérdésére, amikor arról faggatták, folytatott-e tárgyalásokat a Megadethtel a megüresedett dobosi pozícióról. „Senki sem keresett meg. Szóval minden erről szóló híresztelés csak pletyka.” Lombardo korábban maga ajánlkozott indirekt módon Shawn Drover posztjára.

November végén a Blabbermouth egyik olvasója számolt be róla, hogy amikor Genfben, Svájcban részt Dave egyik dobklinikáján, az ütős nyitottnak mutatkozott a dolog iránt. „Az autogramosztás közben Dave egyértelművé tette, hogy nyitott a Megadeth irányába, amennyiben megkeresik", írta a hírportálnak a Philip L. nevű olvasó. „Miközben aláírta nekem a Fantômas The Director's Cut lemezét, megemlítettem neki, hogy a Megadeth tegnap óta új dobost keres. Lombardo vigyorogva felnézett rám, és más rajongók előtt, szó szerint azt mondta nekem: tudom, épp most hallottam, Dave-nek megvan a számom, szóval várok... Ránk nézett, mosolygott, aztán folytatta a dedikálást. Lehet, hogy csak tréfált, de ezek alapján nyitott a gondolatra, hogy ő kerüljön Shawn Drover helyére. Úgy tűnt, őszintén érdekli a lehetőség."

 

Hozzászólások 

 
+10 #1 Sárvári Gábor 2015-02-03 12:10
Milyen meglepő!
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

King 810 - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Slayer - Tokaj, Hegyalja Fesztivál, 2011. július 15.

 

Heathen - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Jerry Lee Lewis - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2010. október 31.

 

Watch My Dying - Gödöllő, Trafó, 2003. május 23.

 

Wackor - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.