Shock!

április 18.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Biohazard: a Punishment mellé helyezhető új dalokat akarnak írni

1114bio2014-ben megjelenik egy új Biohazard lemez, az első a csapat megújult felállásával: a három őstag, Billy Graziadei énekes/gitáros, Bobby Hambel gitáros és Danny Schuler dobos mellett itt debütál majd énekes/basszerként az Evan Seinfeld helyére került Scott Roberts. Graziadei szerint a brooklyni keménykötésűek maximális mértékben oda akarják tenni magukat.

„Épp egy új Biohazard albumon dolgozunk, és az a célunk, hogy száz százalékosan fasza legyen”, mondta Billy a Myglobalmindnak. „Azt szeretnénk, hogy minden dalt játszhassunk róla élőben, és senki se veszítsen a lendületéből. És azt, hogy ha odatesszük az új anyagot a Punishment mellé, az emberek akkor is azt mondják: ez kurva jó!” Billy szerint a csapat most is éhes, sőt, sokkal inkább az, mint amilyen a kezdetek idején volt. „Személyes szinten ugyanazt a szarságot látom magam körül, mint akkor, és minél többet látsz ebből, annál jobban dühít, és annál energikusabban szállsz szembe vele. Apaként már nem vagy annyira önző, és elkezded más szemén keresztül vizsgálni a világot, sokkal jobban odafigyelsz a többi emberre. A Biohazard mindig is a toleranciáról és az egyenlőségről beszélt. Ha meghalok, szeretném, ha a gyerekeimben élne tovább ez a szellemiség: azok az értékek, az a nevelés tovább létezik majd bennük, és egy új világot nyit meg.”

A zenekar hosszú évek inaktivitása után tavaly januárban jelentette meg Reborn In Defiance című nagylemezét, ám a tervezett visszatérés felemás módon sült el, hiszen egyrészt Evan Seinfeld basszer/énekes már a kiadás előtt távozott a csapatból, másrészt az album végül meg sem jelent az Egyesült Államokban. Scott Roberts eredetileg ideiglenes beugróként állt közéjük Evan pótlására, végül azonban teljes jogú tag lett belőle, és a tavalyi Hegyalján is bizonyítottak vele.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

Anna Murphy - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Cloudscape - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Perfect Symmetry - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Slayer - Tokaj, Hegyalja Fesztivál, 2011. július 15.

 

Stuck Mojo - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 2.

 

30 Seconds To Mars - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 13.