Shock!

június 17.
hétfő
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés
Shockmagazin

Big Four: közeleg a nagy bejelentés?

Hamarosan nagy bejelentésre kerül sor a jövő nyarat illetően, ami az Egyesült Államokat, Nagy-Britanniát és Európa többi részét is érinti – írta a Twitteren Dave Mustaine. A Megadeth főnöke egy másik bejegyzésben azt is hozzátette, hogy hetek óta szerveznek valami igazán speciálisat, és néhány nagy („Big") koncert formálódik a közeljövőben.

A nagy bejelentések iránt egyébként is heves vonzalmat érző Mustaine egyelőre nem árult el bővebbet, de nem véletlen, hogy a többség egyből egy amerikai és nyugat-európai Big Four turnéra asszociált a bejegyzésekből. A '80-as évek négy nagy amerikai thrash csapata, a Metallica, a Slayer, a Megadeth és az Anthrax idén nyáron játszottak először együtt a Sonisphere fesztiválok kelet-európai dátumain, a mindent elsöprő siker láttán pedig azonnal rebesgetni kezdték a szakmán belül, hogy a koncerteknek előbb-utóbb folytatása is lehet. Lars Ulrich nyilatkozatai alapján az is elképzelhető, hogy a négy csapathoz további legendás thrasherek is csatlakozzanak majd, konkrét példaként az Exodust és a Testamentet említette. A nagy négyes közös koncert DVD-je, a novemberben kiadott The Big Four: Live From Sofia, Bulgaria máris számos országban platina-, illetve aranylemez.

Öt dal a Megadeth következő albumához is elkészült már félig-meddig, Mustaine és társai, David Ellefson, Chris Broderick és Shawn Drover jelenleg a banda házistúdiójában dolgoznak az első demókon.

A Shock! csehországi Big Four beszámolóját itt olvashatod.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anneke Van Giersbergen - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Anna Murphy - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Deep Purple - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. február 17.

 

Perfect Symmetry - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

K3 - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Wisdom - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.