Shock!

augusztus 20.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés
Shockmagazin

Big Four: közeleg a nagy bejelentés?

Hamarosan nagy bejelentésre kerül sor a jövő nyarat illetően, ami az Egyesült Államokat, Nagy-Britanniát és Európa többi részét is érinti – írta a Twitteren Dave Mustaine. A Megadeth főnöke egy másik bejegyzésben azt is hozzátette, hogy hetek óta szerveznek valami igazán speciálisat, és néhány nagy („Big") koncert formálódik a közeljövőben.

A nagy bejelentések iránt egyébként is heves vonzalmat érző Mustaine egyelőre nem árult el bővebbet, de nem véletlen, hogy a többség egyből egy amerikai és nyugat-európai Big Four turnéra asszociált a bejegyzésekből. A '80-as évek négy nagy amerikai thrash csapata, a Metallica, a Slayer, a Megadeth és az Anthrax idén nyáron játszottak először együtt a Sonisphere fesztiválok kelet-európai dátumain, a mindent elsöprő siker láttán pedig azonnal rebesgetni kezdték a szakmán belül, hogy a koncerteknek előbb-utóbb folytatása is lehet. Lars Ulrich nyilatkozatai alapján az is elképzelhető, hogy a négy csapathoz további legendás thrasherek is csatlakozzanak majd, konkrét példaként az Exodust és a Testamentet említette. A nagy négyes közös koncert DVD-je, a novemberben kiadott The Big Four: Live From Sofia, Bulgaria máris számos országban platina-, illetve aranylemez.

Öt dal a Megadeth következő albumához is elkészült már félig-meddig, Mustaine és társai, David Ellefson, Chris Broderick és Shawn Drover jelenleg a banda házistúdiójában dolgoznak az első demókon.

A Shock! csehországi Big Four beszámolóját itt olvashatod.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Devin Townsend Project - Budapest, Barba Negra Music Club, 2015. március 12.

 

Fates Warning - Budapest, A38, 2013. október 16.

 

Testament - Budapest, Zöld Pardon, 2013. június 24.

 

Mátyás Attila Band - Budapest, A38, 2011. július 2.

 

Voivod - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Wendigo - Budapest, Pesti Est Café, 2004. május 15.