Shock!

április 20.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Bemutatta az Immortalized címadó dalát a Disturbed

0624disturbedNégyéves szünet után augusztus 21-én, a Reprise kiadónál jelenteti meg új, Immortalized című nagylemezét a chicagói Disturbed. A rendkívül jó fogadtatású első single, a The Vengeful One után David Draimanék most bemutatták a címadó szám szöveges videóját is.

Az Immortalized című új Disturbed-album munkálatainak előkészületei 2014 januárjában kezdődtek meg, amikor David Draiman énekes, Dan Donegan gitáros és Mike Wengren dobos mindenki – így a család, a barátok vagy a kiadó – tudta nélkül találkozott Chicagóban, majd elkezdték írni a dalokat. A 2002-es Believe óta ez a Disturbed első albuma, amelyet a négyesfogat teljesen együtt írt hagyományos módszerekkel, jammeléssel, nem pedig fájlküldözgetéssel. Producernek Kevin Churkót (Ozzy Osbourne, Five Finger Death Punch, Hellyeah) választották. „Remélem, a rajongók is úgy érzik majd, hogy ez a lemez megérte a várakozást", mondja Donegan. „Egész múlt évben ezen dolgoztunk, és titokban tartottunk mindent, szóval most már tényleg alig várjuk a visszajelzéseket. Remélhetőleg mindenki látja majd, hogy még nagyon sok rejlik bennünk, engem legalábbis meggyőzött erről ez az album. Még mindig rengeteg mondani- és tennivalónk van, és most erősebben tértünk vissza, mint valaha!"

„Az volt az elképzelésünk lényege, hogy a csúcson álljunk le, és akkor térjünk vissza, amikor már felfrissültünk", mondja Draiman a Disturbed visszatéréséről. „1998 óta alapvetően non-stop üzemmódban működtünk, így mindenkinek szüksége volt arra, hogy egy kicsit a saját dolgaival foglalkozzon. És nem tartott túl sokáig, mire ismét mindannyian érezni kezdtük a bizsergést..." „Akkor akartunk visszatérni, amikor mindannyian úgy érezzük, hogy már éget a dolog", teszi hozzá Donegan. „Annyira hiányzott nekünk ez az egész, hogy bőven tudtunk táplálkozni az így felgyülemlett energiából, és egy nagyon erős albumot csináltunk."

A dallista az alábbi:

0624disturbedc01. The Eye Of The Storm
02. Immortalized
03. The Vengeful One
04. Open Your Eyes
05. The Light
06. What Are You Waiting For
07. You're Mine
08. Who
09. Save Our Last Goodbye
10. Fire It Up
11. The Sound of Silence
12. Never Wrong
13. Who Taught You How To Hate
14. Tyrant (bónusz)
15. Legion of Monsters (bónusz)
16. The Brave And The Bold (bónusz)

A The Vengeful One mellett alább most már a címadó szám is meghallgatható.

 

Hozzászólások 

 
+3 #1 Edu 2015-07-27 20:01
Nagyon király zeneszámok lettek ;D. A The Vengeful One klipje egyszerűen megunhatatlan. Bírom ahogy a mai társadalmat kritizálják. Az Immortalized szövege pedig valami hatalmas. Remélem, hogy az albumon mindegyik szám ilyen jó lesz vagy még jobb.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Nickelback - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. november 8.

 

Mercenary - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

After All - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Muse - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 15.

 

Wackor - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.

 

Wackor - Budapest, Wigwam, 2005. március 18.