Shock!

május 03.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Behemoth: mégsem biztos Ross Robinson melója?

Még korántsem biztos, hogy Ross Robinson lesz a lengyel Behemoth új lemezének producere: a szakember a Twitteren, egy kérdésre válaszolva azt mondta, a dolog egyelőre még nem dőlt el. Mivel az ötlet a Behemoth táborban finoman szólva sem aratott sikert, nem lepődnénk meg, ha Nergalék visszakoznának…

Varsóban, a Behemoth legénységénél tett látogatást pár hete Ross Robinson, akiről az utóbbi tíz évben nem lehetett túl sokat hallani, előtte azonban a csapból is ő folyt, mint egy teljes hangzás stúdiókeresztapja. A szakember egyelőre még nem állapodott meg Nergalékkal arról, hogy ő lesz-e a következő Behemoth album producere, de igen jó esély mutatkozik a dologra, amit az is bizonyít, hogy mindkét fél telerakta közös fotókkal a közösségi felületeit. Ennek ellenére Robinson egy friss twitteres bejegyzésben leszögezte: még semmi sem dőlt el. A magunk részéről nem lepődnénk meg, ha a Behemoth végül mégsem mellette döntene, a banda táborában ugyanis már az egykori nu metal csodaproducer felbukkanásának ténye is óriási felháborodást váltott ki.

A producer egyébként nem teljesen járatlan a Behemoth képviselte black/death vonalon sem, hiszen neve 2000 körül egy esetleges Emperor album kapcsán is felmerült potenciális segítőként. Végül sosem derült ki, valójában volt-e alapja az erről keringő pletykáknak: az ötlet akkora felháborodást váltott ki a zenekar rajongói körében, hogy semmi sem lett az együttműködésből. Maga Ihsahn utólag csupán annyit mondott: Robinson valóban beajánlkozott náluk, ők azonban sosem gondolkodtak el komolyan a felvetésen.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Treatment - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Portnoy, Sheehan, MacAlpine, Sherinian - Budapest, PeCsa Music Hall, 2012. október 19.

 

Lillian Axe - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Mercenary - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Solar Scream - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

Wendigo - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 11.