Shock!

március 28.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Befogta a Van Halent a Top 10-es rockcsapatok rangsorában a Korn

Az amerikai listák nyolcadik helyén kezdett a Korn új albuma, a The Nothing. Jonathan Davisék ezzel komoly elitklubba léptek be, ha a statisztikákat nézzük.

0627korn

Hétvégén nálunk is olvashatsz a Korn új nagylemezéről, a The Nothingról, amely az amerikai listák nyolcadik helyén kezdte meg világhódító útját. Az albumból 33 ezer példányt adtak el a nyitóhéten a tengerentúlon, és az újabb előkelő helyezéssel a csapat bekerült azon öt rockbanda közé, akiknek a legtöbb sorlemeze jutott fel a Billboard Top 200 első tíz pozíciójába. Jonathan Daviséknek ez már a tizenkettedik albuma az amerikai Top 10-ben, vagyis innentől fej-fej mellett állnak a rangsorban a Van Halennel. A további út persze nem annyira akadálymentes, hiszen a negyedik helyen tizenhat-tizenhat albummal osztozik Carlos Santana és a Dave Matthews Band, a The Beatles harminckét és a The Rolling Stones harminchét amerikai Top 10-es nagylemeze pedig olyan rekordok, amelyekről nyugodtan kijelenthetjük: soha nem fognak megdőlni.

A Korn Észak-Amerikában kezdi meg a koncertezést az új albummal, de már biztos, hogy a fesztiválszezont Európában töltik: több más európai megarendezvény között a június 11-ei Novarock is biztosan az állomások közé tartozik majd.

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Perfect Symmetry - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Anthrax - Budapest, Budapest Park, 2013. július 30.

 

Lillian Axe - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Riverside - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 6.

 

Solar Scream - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

Wackor - Budapest, Kultiplex, 2005. október 8.