Shock!

április 19.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Bach: „Snake és Rachel nem szeretik a pénzt”

Csúfos buktának tűnik a hajmetalos tematikájú Rock Of Ages musical filmváltozata a mozikasszáknál, hiába állították csatasorba még Tom Cruise-t is az egyik kiemelt szerepben. Sebastian Bach egy interjúban most elárulta: a színpadon őt kérték fel először Stacee Jaxx megformálására. A szerepben utólag egyébként Dee Snider is domborított.

Nagyot bukott az amerikai mozikasszáknál a Rock Of Ages musical, amely csak 15,1 millió dollárt profitált a szinte mindent eldöntő nyitóhétvégén, de a nemzetközi piacról is csak további 4,1 milliót tudott emellé összekaparni, Paradise Cityt daloló Tom Cruise ide vagy oda. „Én voltam az első, akit felkértek a Broadway előadáshoz Stacee Jaxx szerepére", idézte fel Sebastian Bach a Rock Of Ages musicallel kapcsolatos személyes élményeit a Sonic Shocksnak. „Évekig győzködtek, akkor is, amikor éppen nem ment a darab, de nem voltam benne biztos, hogy mások dalait akarom énekelni minden este, miközben ott van a sajátom is. A Jekyll & Hide másról szólt, akárcsak a Jézus Krisztus Szupersztár: azok igazi színházi előadások. A Rock Of Ages, nos... Nem tudom, készen állnék-e arra, hogy minden este Bon Jovi és Poison dalokat énekeljek, és képes lennék-e jókedvűen kiállni a színpadra, miközben a saját zenémet is játszhatom."

Bach egyébként a moziváltozatban felbukkan egy apró cameo erejéig, Skid Row dalok azonban nem szerepelnek a Rock Of Agesben, pedig a készítők megkeresték emiatt a csapatot. „A producerek szerették volna az I Remember You-t a darabba és a filmbe is, de Snake és Rachel (Dave „The Snake" Sabo gitáros és Rachel Bolan basszusgitáros), azaz a dal szerzői nem szeretik a pénzt", nevetett Sebastian. „Úgy döntöttek, inkább nem akarnak keresni ezzel... Fogalmam sincs, miért, erről őket kellene megkérdezni. A készítőknek kellett volna a dal, de ők nemet mondtak, mert a pénz rossz..."

Bach az interjúban a múltkori alkalomhoz hasonlóan ismét megismételte, hogy a klasszikus Skid Row konkrét ajánlatot kapott az utóbb egyébként elmaradt angol Sonisphere fesztiválra. „Megkerestek minket, én igent mondtam rá, a zenekar egyik tagja azonban nem akarta megcsinálni. A fesztivál végül elmaradt, de még egy posztert is kinyomtak, rajta a Skid Row logóval. Vagyis majdnem összejött, csak a srácok közül az egyik nem akarta a dolgot. Számomra nagyon egyszerű elénekelni ezeket a dalokat, vagyis ha meg akarják csinálni, én benne leszek."

 

Hozzászólások 

 
#3 IC 2012-06-21 15:57
Tuti sikeresebb lenne ez a musical, ha sikerült volna S.B. -t megnyerniük a dolognak.
Senkit sem érdekel már a Tom Cruise. Öreg és dilis is. Na de most komolyan...több milláért bunkert építtetni, hogy ha jön Xenu, a szcientológia gonosz galaktikus uralkodója, akkor Tom el tudjon bújni a családjával? Agymosott.
Idézet
 
 
+3 #2 Generica 2012-06-19 07:56
Azóta volt egy költséges válása, plusz az árvíz nagy károkat okozott az otthonában. Amerikában drága az élet...

Azon viszont csodálkozom, hogy Snake és Bolan nem akar békülni. Jó arc ez a mostani énekes Solinger gyerek, de sokra nem jutottak vele. Egy Skid Row reunion, még ha elsősorban pénzről is szólna, nagy durranás lenne.
Idézet
 
 
+1 #1 TattooedAngel 2012-06-18 19:11
Nem is olyan rég mintha még ő sem akart volna a Skid Row eredeti felállásával nyomulni... Talán fogy a pénz?
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Nickelback - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. november 8.

 

Depeche Mode - Budapest, Puskás Ferenc Stadion, 2013. május 21.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Nitzer Ebb - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Stuck Mojo - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 2.

 

Wisdom - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 14.