Shock!

április 26.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Bach: „Attól nehéz velem együtt dolgozni, mert nem játszanék Tiffany előtt?”

0126skidrow07Ismét indulatosan nekiment volt zenésztársainak Sebastian Bach. A Skid Row volt frontembere szerint szégyen, hogy a zenekar klasszikus felállása nem képes újjáalakulni, és nincs is rá semmiféle épelméjű magyarázat.

A The Ultimate Classic Rocknak adott interjút a napokban Sebastian Bach. A beszélgetés során szóba került a frontember jóbarátja, Vinnie Paul nyári halála, illetve az, hogy Bach, aki tavasszal már 50. születésnapját ünnepelte, egyre inkább tudatára ébred az idő múlásának. Innentől már csak egy ugrás volt a Skid Row régi felállásának visszatérése, és a téma természetesen ismét az indulatosabb énjét hozta ki Sebastianből...

„Nagyon-nagyon közel jártunk a dologhoz, tényleg nagyon közel", mondta Bach a reunionről. „Nem tudom, ismerik-e az emberek a sztorit: New Jersey-ben játszottam egy bulit a Halestormmal meg Tom Keiferrel, úgy két nyárral ezelőtt, amikor éppen közel álltunk a megegyezéshez. A buli után bejött az öltözőmbe egy részeg fickó, és közölte, hogy ő Rachel Bolan legjobb barátja. Mondtam neki, hogy kicsit higgadjon le, mert nagyon be volt rúgva. De hallani lehetett, hogy a Skid Row akkoriban éppen Flavor Flavnek és Tiffanynak nyitott egy bulin, én meg azt hittem, kamu a dolog, így azt mondtam a csávónak: ha tényleg Rachel haverja vagy, kérdezd meg tőle, mi ez a szar... Senkit sem akartam lefikázni, egyszerűen csak tudni szerettem volna, hogy igaz-e ez az egész. Közvetlenül előtte jöttem le a színpadról, szóval nem voltam részeg meg semmi. A csóka viszont felhúzta magát, és a végén ki kellett dobatnom az öltözőmből. És tényleg Rachel legjobb barátjáról volt szó... Másnap reggel Rachel írt egy üzenetet, hogy Sebastian, gratulálok, pont amikor azon gondolkodom, hogy ismét egy levegőt szívjak veled, megalázol a legjobb barátom előtt. Közöltem vele, hogy a barátja be volt baszva, a pofámba mászott, és nem mondhatja, hogy ez az egész fontosabb a Skid Row újjáalakulásánál. De aztán Snake is bejelentkezett, és leszögezte, hogy ő bizony kitart a haverjai mellett. Én meg: srácok, hogy lehet ez fontos? És tényleg: egy részeg fickó bejön az öltözőmbe, elküldöm a picsába, és ez fontosabb, mint 20 millió eladott lemez, az ikonikus zenekari státusz, meg az összes jogdíj, amit a mai napig kapunk – ezek eszerint mind szart sem érnek."

Bach saját bevallása szerint maga is tanácstalan, mihez kellene kezdenie ebben a helyzetben. „Nem tudom, mit mondjak. Hogy lehet ez fontos? Miért én vagyok a faszfej, ha meg merem kérdezni, hogy miért játszik a zenekarom Tiffany előtt? Mit kellene mondanom? Hogy csak így tovább? Eszerint erre jelentkezem be én is? Mert azt megmondhatom, hogy kibaszottul nem fogok előzenekarként fellépni Tiffanynak, nincs az az isten! Attól nehéz velem együtt dolgozni, mert nem játszanék Tiffany előtt? Ettől lennék fasz? Mert mindig ezt mondják: jaj, nagyon nehéz vele dolgozni... De hát nektek hét kurva énekesetek volt az évek során! Talán veletek nehéz inkább együtt dolgozni, nem? Az én zenekarom tíz-tizenöt éve ugyanaz. (A Skid Row-nak valójában hat énekese volt Sebastiannal együtt, de csak akkor, ha ezt az 1986-os alapítástól kezdve számítjuk, illetve az Ozone Monday néven töltött éveket is belevesszük. Bach szólócsapatának felállása pedig legfeljebb nagyon nagy vonalakban tekinthető állandónak – a szerk.) Soha semmiféle probléma nem merült fel a négy Broadway-show során sem, amikben énekeltem, és hetven további szereplő játszott bennük. A Szívek szállodája stábja szerint sem volt nehéz velem együtt dolgozni, és imád velem dolgozni a Netflix is, meg ott a Trailer Park Boys nyolc évada – szerintük sem nehéz velem dolgozni. Talán inkább azokkal a srácokkal kemény a meló... És ez az egész egyszerűen szégyen, mert a rajongók is szeretnék, és egyszerűen nem lehet megindokolni, miért nem csináljuk meg."

A Skid Row jelenleg ZP Theart énekessel dolgozik következő kiadványán, amelynek megjelenése jövőre várható.

 

Hozzászólások 

 
#9 16tonns 2019-01-01 21:10
Mégha össze is jönne, az a mimóza Rachel Bach legkisebb pisszenésére is azt mondaná: kész nem bírom tovább ennyi volt. Sose lesz ebből semmi, amíg ilyen ellentétek feszülnek egymásnak.
Idézet
 
 
#8 Kovacs Ervin 2018-12-31 18:57
Nekem is Bach-al volt igazi a banda, de ne felejtsuk el, hogy volt meg egy album, a Subhuman Race, es ott is Bach enekelt, pedig tok mas zene volt mar, nekem nem jott be azota sem. De igen, nelkule csak kinlodnak az igaz. Az elso ketto viszont hatalmas zeneket rejt!!!
Idézet
 
 
#7 Bede Attila 2018-12-31 17:29
Nalam a Slave albumig volt jo a Skid Row.Pontosan Bas nagypofajaval egyutt.Az utana kovetkezo 25 ev egy rakat szar.Lehet egy bekepzelt ficko,de nelkule csak egy haknibanda a Skid.Foleg a utolso 5 vagy 6 enekessel.Sajnalom
Idézet
 
 
#6 White Sunday 2018-12-31 03:02
Őszinte, egyenes, még ha indulatos is kicsit. És nem ment át parasztba, amit a többiek rendszeresen megtesznek. Kérdez. érvel, indokol. Meg aztán valahogy az élet is őt igazolja. 1-2 éve még nagyon rajta voltam, hogy legyen reunion, most meg már nem tudom, hogy mennyire tudnám jó szívvel nézni a többieket.
Idézet
 
 
#5 Szőlő 2018-12-30 17:48
Ezt a reuniont várnám a legjobban. Nem hinném, hogy Bach a hunyó teljes mértékben.
Idézet
 
 
#4 Anomander 2018-12-30 16:13
Idézet - bogar:
Gyakorlatilag európán belül bárhova hajlandó lennék elutazni egy original Skid Row koncert kedvéért. Gyanítom, hogy nem csak én.


Csatlakozom, ezt valószínűleg én is bevállalnám.
Üzletileg tuti siker lenne egy ilyen turné, mostanában úgyis szezonja van a reunion-öknek és 50 körül meg már az egók is szoktak valamennyire konszolidálódni (lásd GnR).
Mondjuk ezt tuti tudja pár zeneipari menedzser is, szóval remélem páran dolgoznak már ezen :)
Idézet
 
 
#3 Codename333 2018-12-30 13:13
ejj megvan mi hiányzott nekem év végére...hát persze h egy Bach hiszti. Én nem tudok hinni ennek a srácnak....pláne h még most van azért nem egy költői túlzás a mondanivalójába n. Oka van annak h ennyire elhatárolódnak tőle. Lehet közel volt a megegyezés de sztem az sem tartott volna sokáig.Meg mi köze hozzá h ki előtt játszk a Skid Row. Meg mi ez h a "zenekarom"? VOLT A ZENEKAR esetleg. Azért sztem felesleges kirakni ZP Theart-ot h sebastian körbe haknizza a világot....mert ez is róla szól. Ezek az "érzelmes kifakadások" a régi felállásról csak köret....
Idézet
 
 
#2 Generic Jingle 2018-12-30 11:17
Bach gone wild :-)
Idézet
 
 
#1 bogar 2018-12-30 09:08
Bach nyilván túloz. Ismerjük, ilyen. Viszont a tv-ben és a broadway-en tényleg nem tűrik a link alakokat, ebben feltétlen igaza lehet.
De tényleg mi a francért nem lehet ezt összehozni? Nyomnának egy alapos turnét, mindenki vehetne egy nagyobb házat és egy-két autót, az emberek meg megőrülnének érte. Gyakorlatilag európán belül bárhova hajlandó lennék elutazni egy original Skid Row koncert kedvéért. Gyanítom, hogy nem csak én.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Cloudscape - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Deep Purple - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. február 17.

 

Perfect Symmetry - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

A Life Divided - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Winger - Budapest, A38, 2009. december 9.

 

Watch My Dying - Budapest, Almássy téri Szabadidőközpont, 2007. március 23.