Shock!

április 19.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Az új albumunk remélhetőleg segít majd az embereknek átverekedni magukat a legnehezebb időkön”

Ősszel jelenik meg az Asking Alexandria új lemeze, amelyről most bemutatták az első előzetes dalt. Danny Worsnopék nyáron Budapesten koncerteznek.

0514asking

Egyelőre nem tudni, mi lesz a címe az Asking Alexandria új albumának, de annyi bizonyos, hogy ősszel jelenik meg a Better Noise Music kiadó gondozásában. Az első single, a Dark Void máris megérkezett. „Mivel a világ ránézésre napról napra sötétebb, könnyű belátni, miért küzdenek közülünk oly sokan szorongással, depresszióval, magánnyal – mondja Ben Bruce gitáros. – A dal arról szól, miként szállj szembe a fejedben lakozó démonokkal, és miként tedd oda magad a legelszántabban, hogy megmentsd magad: a belső erő megleléséről, amivel kirángathatod magad a sötétségből. A következő lemez egésze ezt a kérdéskört boncolgatja. Mindannyiunknak megvannak a maga küzdelmei és akadályai, a saját utunkon mindannyian egyéni kihívásokkal és nehézségekkel szembesülünk, de mindenkiben ott lakozik a belső erő, hogy összeszedje magát. Mindig ott a fény az alagút végén. Szerintem megnyugtató lehet a tudat, hogy nem vagyunk ezzel egyedül, hiszen időről időre mindenkinek vannak rosszabb, elveszettebb periódusai. Mind egy cipőben járunk, és az új albumunk remélhetőleg segít majd az embereknek átverekedni magukat a legnehezebb időkön.”

A zenekar még a megjelenés előtt turnéra indul, amely Magyarországot sem kerüli el: a csapat július 2-án a Budapest Parkban koncertezik. Részletek itt.

 

Hozzászólások 

 
#1 Acélfotel 2023-05-14 22:23
Ez olyan mint az a nyàlcsík amit a csigák húznak maguk
után. Nyúlós, nyàlkàs, ragadós és kellemetlen is egyben.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

Fates Warning - Budapest, A38, 2013. október 16.

 

Marty Friedman - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Riverside - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 6.

 

Slayer - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Stratovarius - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Pain of Salvation - Budapest, A38, 2010. október 24.