Shock!

április 29.
hétfő
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Az öregebb heavy metal zenekarok többsége baromi önző”

Az austini The Sword az utóbbi néhány évben a Metallica egyik kedvenc fiatal csapatának és egyben egyik állandó előzenekarának számított, ami világszerte ismertté tette a retrós, stoneres rockzenét hagyományos heavy metalos elemekkel is vegyítő négyes nevét. A banda főnöke egy interjúban elárulta: James Hetfieldék lényegesen pozitívabban állnak a nyitócsapataikhoz, mint a többség.

„A Metallica fantasztikus", mondta J.D. Cronise énekes/gitáros a Loud magazinnal. „Nem csináltunk közös bulikat minden egyes old school, legendás heavy metal bandával, de a Metallica mindegyiküktől messze áll, és tetőtől talpig a legjobb arcok. Ők maguk is, de a stábjuk és a teljes működésük is. Nem is lehettek volna velünk nagylelkűbbek: megkérdezték, mennyi pénzre van szükségünk ahhoz, hogy lenyomjuk a turnét... Azt mondták: srácok, azt akarjuk, hogy ott legyetek velünk, mire van szükségetek ahhoz, hogy ez összejöjjön? Nem tudok egyetlen másik csapatról sem, aki megcsinálná ugyanezt, különösen nem az öregebb heavy metal zenekarok, ezek többsége ugyanis baromi önző, és abszolút nem érdekli őket az aktuális zenei színtér. Megvannak a slágereik, és megvannak a rajongóik, akik úgyis mindenképpen megveszik a jegyet, és tökéletesen lényegtelen számukra, ki megy fel a színpadra a kedvencük előtt. De a Metallica ezekkel a dolgokkal is foglalkozik: azzal, hogy az emberek elejétől végéig élvezzék a showt. És azzal kapcsolatban is képben vannak, mi zajlik éppen a színtéren. Ez ritka és nagyszerű dolog."

A The Sword új albuma, az Apocryphon tavaly ősszel jelent meg, és a Billboard-lista 17. helyén kezdett.

 

Hozzászólások 

 
+2 #1 trollmagnet 2013-01-24 17:15
Szeretem ezt a zenekart és fura, hogy végre nem csak seggnyalásnak hat, ha valaki valami pozitívumot mond a Metallicáról. Azért ez nájsz, ha tényleg így van :D
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

Fates Warning - Budapest, A38, 2013. október 16.

 

Helstar - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Whitesnake - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. július 13.

 

Accept - Budapest, Club 202, 2011. február 2.

 

Wendigo - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.

 

Watch My Dying - Gödöllő, Trafó, 2003. május 23.