Shock!

április 20.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Az Evergrey frontembere váltotta Ray Aldert a Redemptionben

Meglepő hírek érkeztek a progresszív mester Redemptiontől: a zenekar megvált Ray Alder énekestől, de egyúttal máris megtalálta a megfelelő utódot Tom Englund személyében.

0912redemption

Mindenféle különösebb indoklás vagy körítés nélkül jelentette be énekescseréjét a Redemption: a zenekarból kikerült a Fates Warning frontemberi feladatait is ellátó Ray Alder, és átadta a helyét Tom Englundnak, az Evergrey főnökének. „Nagy örömmel üdvözöljük Tomot a Redemption hangjaként", mondja Nick Van Dyk gitáros, a csapat főnöke és fő dalszerzője. „Elképesztően erőteljes, lélekkel és érzelmekkel telített hangja van, pont olyan, amilyet a zenénk megkíván. Biztosak vagyunk benne, hogy mindenkit lenyűgöz majd, amit együtt alkottunk."

A csapat már fel is vette hetedik albumát Tommal, amelynek Long Night's Journey Into Day lesz a címe, Jacob Hansen producerkedése mellett készült, és valamikor 2018-ban jelenik meg a Metal Blade-nél. A Redemption törzstagsága mellett szólógitárosi fronton ismét vendégeskedik egyes dalokban Chris Poland és Simone Mularoni, akárcsak a legutóbbi, kiválóan sikerült The Art Of Loss albumon. Englundot addig is szeptember 17-én Budapesten is meg lehet nézni az Evergrey élén, részletek itt. Ha valaki Alderre is kíváncsi (márpedig ha erre a hírre kattintott, alighanem az), őt a Fates Warning élén üdvözölhetjük ismét Magyarországon január 24-én, erről a koncertről itt találhatsz bővebb információt.

 

Hozzászólások 

 
#3 The_Sentinel 2017-09-13 21:38
Hát ennek nem örülök. Bírom ugyan Englundot, de azért nincs egy ligában Alderrel, na.

Új Engine az lehetne valóban.
Idézet
 
 
+2 #2 Tulus 2017-09-12 19:05
Basszus :( Remélem legalább Ray maxiumra fog kapcsolni a Fates Warning-gal. De azt se bánnám, ha kiadna egy új lemezt az Engine-nel.
Idézet
 
 
+4 #1 Adam 2017-09-12 11:50
Fel kell ocsudnom, nem bolondok napja van. A Redemption az egyik kedvenc zenekarom es egyelore nehezen tudom elkepzelni Tom Englundot mint enekesuket... Bar ha ugy mukodik majd mint a Thresholdnal a mostani csere akkor nagyjabol oke, de ezt most akkor sem ertem es lelki fuleimmel sem hallom, hogy ez miert lesz jo...
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Slipknot - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Red Dragon Cartel - Budapest, A38, 2014. május 5.

 

Deep Purple - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. február 17.

 

Sodom - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Amorphis - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Wendigo - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.