Shock!

november 24.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés
Shockmagazin

Az Evergrey frontembere váltotta Ray Aldert a Redemptionben

Meglepő hírek érkeztek a progresszív mester Redemptiontől: a zenekar megvált Ray Alder énekestől, de egyúttal máris megtalálta a megfelelő utódot Tom Englund személyében.

0912redemption

Mindenféle különösebb indoklás vagy körítés nélkül jelentette be énekescseréjét a Redemption: a zenekarból kikerült a Fates Warning frontemberi feladatait is ellátó Ray Alder, és átadta a helyét Tom Englundnak, az Evergrey főnökének. „Nagy örömmel üdvözöljük Tomot a Redemption hangjaként", mondja Nick Van Dyk gitáros, a csapat főnöke és fő dalszerzője. „Elképesztően erőteljes, lélekkel és érzelmekkel telített hangja van, pont olyan, amilyet a zenénk megkíván. Biztosak vagyunk benne, hogy mindenkit lenyűgöz majd, amit együtt alkottunk."

A csapat már fel is vette hetedik albumát Tommal, amelynek Long Night's Journey Into Day lesz a címe, Jacob Hansen producerkedése mellett készült, és valamikor 2018-ban jelenik meg a Metal Blade-nél. A Redemption törzstagsága mellett szólógitárosi fronton ismét vendégeskedik egyes dalokban Chris Poland és Simone Mularoni, akárcsak a legutóbbi, kiválóan sikerült The Art Of Loss albumon. Englundot addig is szeptember 17-én Budapesten is meg lehet nézni az Evergrey élén, részletek itt. Ha valaki Alderre is kíváncsi (márpedig ha erre a hírre kattintott, alighanem az), őt a Fates Warning élén üdvözölhetjük ismét Magyarországon január 24-én, erről a koncertről itt találhatsz bővebb információt.

 

Hozzászólások 

 
0 #3 The_Sentinel 2017-09-13 20:38
Hát ennek nem örülök. Bírom ugyan Englundot, de azért nincs egy ligában Alderrel, na.

Új Engine az lehetne valóban.
Idézet
 
 
+2 #2 Tulus 2017-09-12 18:05
Basszus :( Remélem legalább Ray maxiumra fog kapcsolni a Fates Warning-gal. De azt se bánnám, ha kiadna egy új lemezt az Engine-nel.
Idézet
 
 
+4 #1 Adam 2017-09-12 10:50
Fel kell ocsudnom, nem bolondok napja van. A Redemption az egyik kedvenc zenekarom es egyelore nehezen tudom elkepzelni Tom Englundot mint enekesuket... Bar ha ugy mukodik majd mint a Thresholdnal a mostani csere akkor nagyjabol oke, de ezt most akkor sem ertem es lelki fuleimmel sem hallom, hogy ez miert lesz jo...
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Legfrissebb galériák

 

The Winery Dogs - Budapest, Barba Negra Music Club, 2016. február 17.

 

Devin Townsend Project - Budapest, Barba Negra Music Club, 2015. március 12.

 

Slipknot - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

King 810 - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Alter Bridge - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

The Treatment - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.