Shock!

március 29.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Az Arch Enemy is jön a FEZEN-re!

Eddig is tudtuk, hogy a Deep Purple gárdája augusztus 3-án a FEZEN fellépőinek névsorát erősíti, ám most végre kiderült egy újabb név is: két nappal Gillanék előtt, augusztus 1-jén az Arch Enemy lesz a nagyszínpad headlinere.

A svéd bandát 1996-ban alapította a mindenható Carcasst épp akkor otthagyó gitárgéniusz, Mike Amott. Már első nagylemezükkel komoly elismerések sorát gyűjtötték be, ám a főnyereményt az ezredfordulón ütötték meg, amikor a csodaszép, de démoni orgánummal rendelkező Angela Gossow állt a zenekar élére. Rajongótáboruk napról napra nőtt, hiszen Angela olyan szuggesztív frontembernek bizonyult a színpadon, hogy innentől élőben már a legnagyobbak társaságában (Machine Head, Motörhead, Slayer, Judas Priest, Opeth...) lehetett őket elcsípni. Az eddig kilenc nagylemezt jegyző és az elmúlt tizenhét évet szinte megállás nélkül végigturnézó zenekar a mai napig mindössze két alkalommal jutott el hozzánk: 2009-ben a Dieselben játszottak, tavaly pedig a Hegyalján, ezen a szégyenteljes statisztikán javít most a FEZEN!

A fesztivál az elmúlt években már közel sem volt leírható mint egyszerű „rockfesztivál", hiszen rengeteg stílus képviselte magát a keményebb hangzások mellett, de a fókuszban mindig is a rock maradt, melynek legmodernebb, legősibb és legnépszerűbb ágazatai közül ugyanúgy megnézhetünk majd nagy hatású, közismert előadókat, ahogy hallhatjuk majd az „underground" hangjait is. A 3+1 napos FEZEN-en bérleteket február 10-ig még tavalyi áron, azaz mindössze 9900 Ft-ért vásárolható meg.

 

Hozzászólások 

 
+2 #1 GaborkA 2013-01-07 23:10
A főszervező korábban elmondta, hogy ha leszervezik a bandát, nem biztos, hogy a nagyszínpadon fognak játszani és ezt most se írták sehol.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Treatment - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Iron Maiden - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Slayer - Tokaj, Hegyalja Fesztivál, 2011. július 15.

 

K3 - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Wendigo - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2005. november 12.