Shock!

május 01.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Az Adrenaline Mob élvezetéhez nem szükséges számológép”

Mike Portnoy szerint az Adrenaline Mob elsősorban nem zeneileg jelent kihívást, hanem a rajongókkal kell elfogadtatnia, hogy ezúttal teljesen másban utazik, mint azelőtt. A csapat júniusban Bécsben is fellép.

„Alapvetően az jelenti a kihívást, hogy elfogadtassam a rajongókkal, mennyire mást csinálok most, mint korábban bármikor”, mondta Portnoy az Alternative Addictionnek. „Zeneileg számomra nem okoz nehézségeket az ilyesmi, könnyen ugrálok ide-oda, egyik környezetből a másikba. Rengeteg különféle muzsikáért rajongok, így ugyanúgy otthon érzem magam ebben a közegben, mintha technikás, progresszív zenét játszanék. Szóval tényleg a létező rajongóbázisom meggyőzése volt inkább bonyolult itt, hiszen az Adrenaline Mob teljesen más, mint a Dream Theater. Meg kell győznöm az embereket, hogy tegyék félre a prekoncepcióikat, és annak hallgassák ezt a zenét, ami. Márpedig itt alapvetően riffközpontú, groove-orientált, de dallamos, dalcentrikus muzsikáról beszélünk, amihez senkinek sincs szüksége számológépre ahhoz, hogy élvezni tudja. Lejössz a bulira, rázod a fejed és magával ragad a ritmus!”

Az Adrenaline Mob új basszere, a Disturbedből ismert John Moyer március 12-én, a New York-i Hiro Ballroomban debütál majd a zenekar soraiban. A csapatnak addigra meg kell találnia Rich Ward utódját is, aki – Paul DiLeóval együtt – időegyeztetési gondok miatt lépett ki a csapatból. A szóban forgó koncertet egy héttel követi majd az Omertá nagylemez megjelenése, amelyről az első videoklip, az Undaunted alább megtekinthető.

Az Adrenaline Mobot nyáron több európai fesztiválon is el lehet csípni: ott lesznek például a belga Graspopon és a milánói Gods Of Metalon is. Magyarországhoz legközelebb Bécsben lépnek fel június 16-án, a Szenében.

 

Hozzászólások 

 
-3 #4 M 2012-03-01 15:40
Nem rossz zenének érkezik ez. Számomra már most jobb, mint bármelyik DT.
Idézet
 
 
+2 #3 vitya121 2012-03-01 11:09
olyan Godsmack\Distur bed \Stone Sour-os zene ez nem?
Idézet
 
 
+1 #2 badalac 2012-03-01 00:51
Azt kell mondjam, hogy nem rossz, sőt! :)
Kíváncsi vagyok a teljes lemezre, mert ha a többi dal is ütős lesz, nem kell engem tovább győzködni.
Idézet
 
 
+1 #1 Mr. Cool 2012-02-29 20:38
Jó szám, de túl hangos a dob...
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Peter Gabriel - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. május 6.

 

Red Dragon Cartel - Budapest, A38, 2014. május 5.

 

Deep Purple - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. február 17.

 

Magma Rise - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Nitzer Ebb - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Amorphis - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.