Shock!

március 29.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Ashes Of Ares: teljes Barlow és Williams zenekarának felállása

Gio Geraca, a Malevolent Creation gitárosa csatlakozott Matthew Barlow, Freddie Vidales és Van Williams új zenekarához, az Ashes Of Areshez negyedik tagként. A gitáros emellett egy The Evil Amidst nevű csapatban is zenél, ahol énekel is.

Teljes lett az Ashes Of Ares felállása Gio Geraca csatlakozásával, aki 2010 óta játszik a Malevolent Creationben, így tényleg minden készen áll ahhoz, hogy a két egykori Iced Earth muzsikus, Matthew Barlow énekes és Freddie Vidales basszer, illetve a Nevermore volt dobosa, Van Williams által összehozott csapat 2013-ban élőben is bemutatkozzon az európai fesztiválokon. A banda első lemeze szintén még ebben az évben várható.

„A zene szeretetéért csináljuk ezt az egészet", magyarázta Barlow korábban egy interjúban, amikor arról kérdezték, miként egyeztethető össze a hétköznapi munkával és a családi kötelezettségekkel egy új formáció. „Metal arcok vagyunk, ehhez értünk. Az élő fellépéseink száma limitált lesz, de koncertezünk majd a rajongók, a barátok és a család kedvéért. Olyan zenét szeretnénk írni, amit mi élvezünk." Matt szerint a zenekar irányvonala nem fog különösebb meglepetést okozni az őt ismerőknek. „A legtöbben az Iced Earth és a Pyramaze révén tudják, mit várhatnak tőlem. Vedd ezeket, keverd össze őket Van jellegzetes stílusával meg Freddie riffelésével, és megkapod az Ashes Of Arest. Egyenes heavy metalról van szó."

 

Hozzászólások 

 
+1 #1 the raven 2013-03-01 11:42
Van Williams-t a Nevermore-ban akarom látni!!Szerinte m ez is jó lemez lesz,ilyen torokkal nem lehet "olyan" sz@r:
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anthrax - Budapest, Budapest Park, 2013. július 30.

 

Leander Rising - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. február 7.

 

Portnoy, Sheehan, MacAlpine, Sherinian - Budapest, PeCsa Music Hall, 2012. október 19.

 

Sodom - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Muse - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 15.

 

Watch My Dying - Gödöllő, Trafó, 2003. május 23.