Shock!

március 29.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Archaic: jótékonysági licit egy zenekari relikviával

Második helyezést ért el az Archaic a világ legnagyobb metal tehetségkutatóján, a 2019-es Wacken Metal Battle-ön. A csapat most nagyszabású jótékonysági akciót indít.

0804archaic

„Ahogy ígértük, a magyar zászlóval mindenkit képviseltünk", mondja a zenekar múlt heti wackeni sikere után. „Ott volt velünk végig, a színpadon, a díjátadón, és sikerült is aláíratni jó pár arccal, zenésszel. És most ez a zászlót szeretnénk nemesebb cél érdekében elárverezni, és a befolyt összeggel egy rászoruló családot támogatni. Ez az álom nem jöhetett volna létre, ha nincs Péter, a 10 éves, hallásproblémával született, ám a cochleáris implantátummal hallását visszanyerő rajongónk, aki ott volt a magyar Metal Battle fordulón, és szavazatával segített nekünk megélnünk ez a csodálatos élményt. Ezért arra gondoltunk, hogy megpróbáljuk valahogy viszonozni, és hozzájárulni valaki boldogságához. Ezért a sokak által aláírt és számunkra kedves zászlót elárverezzük, és ezt az összeget felajánljuk a Magyar Cochleáris Implantáltak Egyesülete (Macie) számára."

A zászlót többek között olyanok írták alá, mint a Testament, a Vader, a Dying Fetus, a Necrophobic, a Dark Funeral, az Unleashed, a Myrath, a Nordjevel, a Holy Moses és a Girlschool tagjai, Matt Heafy, David Vincent, Eliran Kantor, Sean Peck, Sharlee D'Angelo, Björn Strid, Tommy Victor, Leif Jensen, Brian Tatler, Jessie Switchblade vagy Thomas Jensen, a Wacken főszervezője. A zászló kikiáltási ára 30 ezer forint, liciteket e-mailben az Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezd a Javascript használatát, hogy megtekinthesd. címen, vagy az Archaic Facebook-oldalán megosztott poszt alatt lehet tenni. Aki teheti, és úgy érzi, hogy a nemes cél érdekében akár 1 forinttal is tudná támogatni a MACIE-t, a következő számlaszámra közvetlenül is tud utalni („támogatás" közleménnyel):

Magyar Cochleáris Implantáltak Egyesülete
MAGNET Bank Zrt.
16200137-18528594-00000000

A felajánlásokat egész évben várja az alapítvány, de licitálni augusztus 29-ig (23:59-ig) lehet. A összeget az augusztus 30-ai Tattoo The Sun fesztiválon adják át a MACIE alapítványnak.

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Peter Gabriel - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. május 6.

 

Nickelback - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. november 8.

 

Queensryche - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Mátyás Attila Band - Budapest, A38, 2011. július 2.

 

Overkill - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Whitesnake Tribute Band - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. május 4.