Shock!

április 16.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Araya Am I Evil helyett inkább The Four Horsement szeretett volna

Április 23-án a kaliforniai Indióban a történelem során először az amerikai kontinensen is egy színpadon áll majd a thrash műfaj nagy négyese, a Metallica, a Slayer, a Megadeth és az Anthrax. A Slayerben – ahogy azt Kerry King gitáros a Shocknak már elmondta – az Exodus gitárosa, Gary Holt helyettesíti majd a lábadozó Jeff Hannemant, de Tom Araya énekes/basszusgitáros szerint Jeff nagyon szeretne játszani a bulin.

„Jeff nagyon meg akarja csinálni a koncertet, de nem igazán tudjuk, milyen állapotban van", mondta Araya az LA Weeklynek. „Ahhoz már megfelelő a kondíciója, hogy gitározzon, és ez elég sokat elárul arról, mennyire elkötelezett a koncert miatt. Két érzékeny terület van a karján, amik fájdalmakat okoznak neki, mikor játszik a hangszeren, de ég a vágytól, hogy zenéljen és visszatérjen velünk az útra. A kaliforniai bulin Gary segít ki minket, és más lekötött fellépéseken is, egészen addig, amíg Jeff elég jól érzi magát ahhoz, hogy ismét csatlakozzon. Meglátjuk, hogy lesz és miként játszik majd a buli napján. A lényeg, hogy meggyógyuljon és egészséges maradjon."

Araya kitért az egyértelmű válasz elől, amikor a riporter azt firtatta, várható-e valami közös produkció Indióban a Big Fourtól a bulgáriai fellépés mintájára, ahol a zenészek a Diamond Head klasszikus Am I Evil dalát játszották el közösen. A Slayer tagjai a dobos Dave Lombardo kivételével elhíresült módon nem vettek részt ebben – eddig mindig azt mondták, egyszerűen csak így alakult, Tom azonban most más oldalról közelített. „Dave gyakran jammel másokkal. Én nem rajongok az ilyesmiért, eszem ágában sincs színpadra lépni azért, hogy elbasszam más koncertjét!", nevetett Araya. „Meg aztán maga az Am I Evil... Ha azt mondták volna, hogy játsszuk a The Four Horsement, simán benne lettem volna. Abban reménykedtem, ez lesz majd az ötlet. Aztán amikor kiderült, hogy az Am I Evilt akarják, hááát... Számomra az a nóta egyáltalán nem reprezentálja a Big Fourt, vagy azt, amit zenekarokként képviselünk. Mi ennél jóval súlyosabbak vagyunk... A The Four Horsemen sokkal alkalmasabb választás lett volna."

Arra a kérdésre, hogy amennyiben James Hetfield a kaliforniai koncert előtt a The Four Horsement vetné fel nekik közösen előadandó dalként, részt venne-e benne, Araya igennel válaszolt.

A Slayer és a Megadeth április 8-ai budapesti bulijáról itt olvashatsz. Tomék július 15-én Tokajban, a Hegyalja Fesztiválon játszanak, remélhetőleg már Hannemannel.

 

Hozzászólások 

 
#1 M 2011-04-25 11:07
megint nem jött össze :) Amerikában is az Am I Evil volt :):)
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Treatment - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Queensryche - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2013. július 9.

 

Voivod - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

After All - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2005. november 12.