Shock!

április 19.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Április végén tér vissza a Sodom

Epitome Of Torture lesz a Sodom új albumának címe, amely április 29-én jelenik meg az SPV/Steamhammer gondozásában. A zenekar a jellegzetes germán thrash egy különösen durva és feszes változatát ígéri a lemezre.

Tom Angelripperék tizenkét új remekművet rögzítettek Waldemar Sorychta producerrel, a lemez pedig négy kiadásban lát napvilágot: lesz jewel case-es CD, megbónuszolt digipak verzió, dupla bakelit és digitális változat. A lemez zenei irányvonala a megszokott thrash lesz, de egy különlegesen gyors és súlyos anyagot ígérnek. Tom szerint az új dobos, a Bobby Schottkowski helyére érkezett Markus „Makka” Freiwald eleve hatalmasat dobott a Sodomon. „Makka baromi gyors dobos, így most végre el tudjuk játszani a legutóbbi albumok leggyorsabb dalait is a koncerteken. Kicsit olyan játékos, mint Dave Lombardo... A régi nóták, például a Nuclear Winter pedig még jobbak vele. Gyors és agresszív dobos – nagyon várom azt is, hogy vele dolgozhassunk az új dalokon”, mondta egy másik interjúban korábban az ütősről.

A legutóbbi In War And Pieces lemez kapcsán Budapestet is érintő Sodommal készített legutóbbi interjúnkat itt olvashatod.

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Cloudscape - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Lillian Axe - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Sting - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 30.

 

Stratovarius - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Amorphis - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2005. február 8.