Shock!

március 29.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Apokaliptikus szerelmi kalandba bonyolódott Slash

Apocalyptic Love címmel jelenik meg május 22-én a Roadrunner terjesztésében Slash második szólóalbuma, amelyet az egykori Guns N' Roses gitáros és fő társa, az Alter Bridge-ből ismert Myles Kennedy énekes nyersebbnek, keményebbnek ígér az elsőnél.

A gitároson és Kennedyn kívül Brent Fitz dobos és Todd Kerns basszusgitáros működtek még közre a munkálatok során: a koncertekről ismert másodgitáros, Bobby Schneck külön nem részletezett okokból nem vesz tovább részt a csapat munkájában, bár utódja még nem ismert. Az album producere az előző anyagon is melózott Eric Valentine, aki pedig valami különlegesre vágyik, az jól teszi, ha a Classic Rock magazin speciális Fan Pack kiadására vadászik majd. Ilyen az első Slash albumnál is készült, és a lap ezúttal is egy teljes Slash különszámot csomagol a CD mellé exkluzív tartalmakkal, sehol másutt nem olvasható cikkekkel és különleges fotókkal. Akinek ez sem elég, az egy nagy posztert és egy Slash kitűzőt is kap a magazin és a lemez mellé.

Slash néhány kiemelt amerikai koncert után nyár elején Európában koncertezik majd. Annyi már bizonyos, hogy június 8-án a gitáros csapata lesz a doningtoni Download Fesztivál kisszínpadának főattrakciója. Kérdés persze, mennyiben szól majd bele az ütemtervbe az április 14-ei Rock And Roll Hall Of Fame beiktatás, ahol a jelenlegi állás szerint a teljes eredeti Guns N’ Roses tiszteletét teszi majd

A gitáros ősszel kiadott DVD-jéről itt olvashatsz.

 

Hozzászólások 

 
+1 #1 Pitta 2012-02-16 14:22
Jó ez a borító. Olyan Slash-es. Semmi extra, de jópofa.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Rise Against - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

K3 - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Die Krupps - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Apocalyptica - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Pain of Salvation - Budapest, A38, 2010. október 24.

 

Wackor - Budapest, Wigwam, 2005. március 18.